Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szansę zostać modelka

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 16 lat, 172 wzrostu, i jestem naturalnie szczupła ( mam szybką przemianę materii, nigdy nie przytyję...). Od zawsze marzyłam o tym by zostać modelką... I chciałabym, żeby moje marzenie się spełniło Znajomi twierdzą, że jestem ładna i fotogeniczna, i nabijają się ze mnie, że to prawie niemożliwe, że jeszcze nie jestem modelką... Rozumiem, że ta praca nie jest łatwa. Wręcz przeciwnie- wymagająca, ale moje życie ułożyło się w ten sposób, że po prostu potrzebuję pieniędzy. Dlatego chciałabym, żeby modeling był dla mnie nie tylko spełnieniem pragnień, ale i sposobem na drobny zarobek. I mam pytania: czy mam szansę na powodzenie i jakie kroki powinnam poczynić by zostać profesjonalną modelką... Z góry dziękuję za odpowiedzi PS. Jeśli ktoś chce zobaczyć moje fotki, to pisać, coś pomyślimy

Gość gość
czy w spożywczym pytasz się o odkurzacze? Nikogo tutaj to nie obchodzi

Gość zderinka
Moim zdaniem będzie trudno. Nie jesteś wysoka a jednak na modelki bierze się raczej wysokie dziewczyny .Czy oglądałaś mozę ostatnio Top model? Tam dziewczna ma 170 wzrostu i nawet na warunki azjatyckie nie jest wysoka tak więc nie załapała sie na żaden pokaz... Zerknij sobie jeszcze tutaj: http://praca.money.pl/poradniki/artykul/jak-zostac-modelka,190,0,1914814.html masz artykuł co trzeba spełnić aby być modelką. Nie jest to takie proste bo konkurencja jest mega. Jeśli jesteś ładna to proponowałabym starać się o zostanie foto modelką. Tutaj masz szansę się załapać.