Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonabardzo

Powiekszanie penisa...

Polecane posty

Gość zrozpaczonabardzo

Stosował ktos może tabletki na powiększanie penisa? Działają? Sa pozytywne opinie i negatywne ale nie wiem czy sa prawdziwe...

Gość gość
nie ma żadnego sposobu na powiekszenie fiuta poza ryzykowną i kosztowną operacją ktora wydluza o max 1-2 cm

Gość gość
a po co ci powiększanie

Gość zrozpaczonabardzo
bo mąż ma za małego...zdecydowanie za małego i za chudego...nie potrafi dac mi rozkoszy...i chcemy jakos zaradzic...Przed operacja szukamy jeszcze innych rozwiazan ale nic nie jest potwierdzone dlatego tu pytam...

Gość gość
nie sądzę że to wina jego penisa

Gość gość
są aerozole do zwężania ścianek pochwy, wypróbój wtedy ten mały będzie cię wypełniał w całości

Gość gość
No to zaproscie do lozka goscia z duzym..i zobaczysz ze zatesknizz za tym malym...

Gość gość
Jest sposób.... i nie są to tabletki, sam powiększyłem ale trzeba być wytrwałym :) Miałem około 13.5 a teraz niecałe 17 ale.. to nie trwało jedeen dzień. Jeżeli jesteście zainteresowani to zostawcie mi swój email ja odpiszę i powiem co i jak.

Gość gość
Dobrze mówisz ! Trzeba być wytrwałym i ćwiczyć codziennie. Na początku jest ból i siny sprzęcik, ale po przerwie dalej można. Twa to lata, ale jeśli ktoś wytrwale chce mieć sprawniejszy ... to warto.

Gość zrozpaczonabardzo
Taaa ciężarki...nie wierze żeby cos takiego zadzialało... chodzi mi raczej o bezbolesne sposoby...

Gość gość
a co masz malego ze pytasz

Gość gość
bezpośrednio zadziała coś w tyuku, wsadź se tam dildo, od razu robi się ciaśniej w pitce.

Gość gość
18.18 nie żadne ciężarki ! Twój powinien codziennie ćwiczyć przez to wyciągnie część, która jest pod kroczem na zewnątrz. Nie jest to proces krótki, ale w pierwszym miesiącu już widać. Jeśli ktoś podchodzi do rozciąganie, rzetelnie to ma 1 cm. potem jest już dłuższy czas, ale można od 3-5 cm. samemu go wydłużyć.

Gość zrozpaczonabardzo
8:16 No to wytlumacz mi prosze zrozpaczonabardzo@gmail.com

Gość gość
nawijać na korbkę, co tu rozumieć??? rozciągniesz se ciało porowate i przestanie stawać. prędzej se rękę wyciągniesz niż peniola. kiedyś tak powiększano wzrost mężczyzn, cztery konie, liny przywiązane do rąk i nóg, facet zanim go rozerwało, miał wzrostu ze dwa metry.

Gość gość
16.55 tego nie będę opisywał na jakiś mi nieznany @ Facet codziennie ma na różne sposoby go wyciągać. Ćwiczenia te pogrubią go i jak mówię w będzie dłuższy. Też kiedyś słuchałem takich co ćwiczyli i sprawdzałem na sobie. Ćwiczę do dzisiaj, ale już kilka min.

Gość gość
o ile wiem wyciąganie robi chudszego niż grubszego. ha ha, to już lepsza pompka do powiększania. ale to mity, powiększyć się nie da.

Gość gość
Jak z góry to wiesz to wiedz i nie będę Ci tego tłumaczył. Ja chciałem swojego poddać próbie i mam to co mam. Nie wierzyłem puki nie zacząłem ćwiczeń. Twój problem !

Gość przema
Do zrozpaczonabardzo poszukaj na tym forum tematu o rozciąganiu i jelqingu ja tam opisałem jak doszedłem z 13 dł i 13,5 obwodu do 16 na 16 powodzenia przema