Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra szkoła podstawowa w Piasecznie

Polecane posty

Gość gość

Drodzy Rodzice pomóżcie wybrać dobra szkołę w Piasecznie. Niedługo się tam przeprowadzamy i córka musi zmienić szkołę. Jest w IV kl i jest bardzo zdolna. Nie ma dla mnie większego znaczenia czy będzie to szkoła prywatna, społeczna czy też państwowa, może być też katolicka byleby była dobra, klasy niewielkie, i aby była tam miła atmosfera itd Przeprowadzamy się z drugiego końca Polski i zupełnie nikogo tu nie znam aby spytać o opinie.

Gość gość
moje dziecko chodzi do publicznej, nic szczególnego, ale nie wiem jak jest w innych.

Gość hani87
Wystarczy wpisać w Google hasło "prywatna szkoła podstawowa Warszawa" a otrzyma się wynik http://linde.waw.pl/

Gość gość
Zgadzam się z tym, że warto posyłać dzieci do dobrych szkół od najmłodszych lat. Ja posłałam synka do http://www.szkolapromyk.szczecin.pl/ - widzę, że mają tam duży poziom, dziecko robi niesamowite postępy.

Gość Sylwia

Przed wyborem szkoly dla dziecka warto sie rozejrzec w okolicy, jakie sa najlepsze. Tez prywatne szkoly maja lepsze opinie dzisiaj. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie oferuje fajne warunki i dzieci maja tutaj sporo dodatkowych zajec. Moze wlasnie taka?

Gość Gosia_Gosia

Gaudeamus to bardzo fajna szkoła w tej okolicy. Dzieciaki się tam naprawdę dużo uczą, jest też psycholog na etacie, dobra opieka lekarska, ładny budynek. Dla mnie ta szkoła zdecydowanie wygrywa z wszystkimi innymi podstawówkami w okolicy, które rozważaliśmy. No i plusem sa też klasy dwujęzyczne. to dzisiaj przyszlosc

ja posłałam moje dzieci do szkoły w Wilanowie im Wiktorii Wiedeńskiej. I szczerze mówiąc jestem mega zadowolona że one tam chodzą bo widzę ze im to służy!