Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiele kobiet leci na agresywnych nadmiernie pewnych siebie typow

Polecane posty

Gość gość

z geba drania? Podnieca je to seksualnie czy w jaki sposob dziala ze wola takich?

Gość gość
pewni siebieitd są seksowni

Gość gość
Zgadzam się. Też mnie jarają <3

Gość gość
To ja chyba nie jestem kobietą bo moim zdaniem pewnosć siebie to najbardziej nieatrakcyjna cecha ze wszystkich u faceta.

Gość gość
jak kto woli

Gość gość
Taak, lecą, a prawda jest taka, że prawdziwie pewni siebie są tylko faceci tępi i niedoświadczeni, bo jak ktoś jest doświadczony życiowo to nie będzie pewny siebie, bo wie, że się na tym w końcu przejedzie. Ja byłem pewny siebie jako szczyl i też miałem powodzenie u lasek, ta pewność siebie wynikała po prostu z głupoty i niewiedzy, potem zrozumiałem, że zawsze pojawi się w zyciu sytuacja, która człowieka przerośnie i przestałem tak kozaczyć, a wówczas wielkie branie u lasek poszlo się jebać, bo nie czuję się już tak pewnie i nie emanuję tym czymś, ale te kobiety dostaną za swoje, bo biorąc pewnych siebie biorą jednocześnie zarozumiałych półgłówków, albo pozerów.

Gość gość
też chyba nie jestem kobietą

Gość gość
mnie tacy najbardziej odrzucają

Gość gość
"prawda jest taka, że prawdziwie pewni siebie są tylko faceci tępi i niedoświadczeni, bo jak ktoś jest doświadczony życiowo to nie będzie pewny siebie, bo wie, że się na tym w końcu przejedzie" Lepiej bym tego nie napisał. Serio.

Gość gość
Mnie podrywa w pracy takich dwoch i dosłownie na nich RZYGAM i na ich teksty. Jest pewien typ pewnego siebie faceta który podnieca i z ktorym mogłabym poleźć do wyra, ale oni nawet takiego typu nie reprezentują. Wolę rozmawiać w robocie ze spokojniejszymi ludźmi, o wiele

Gość gość
Bzdura, żadnej kobiety to nie odrzuca. Ja mam doskonały kontrast między przeszłością, w której byłem masakrycznie pewny siebie( jak opisałem powyżej), a teraz, kiedy wolę się nie odzywać i wiem co działało na kobiety. Wcześniej mogłem mieć KAŻDĄ kobietę, a teraz, gdy jestem skromny i wolę się wycofać to one w ogóle nie zwracają na mnie uwagi, jestem dla nich aseksualny.

Gość gość
Koleś, który przestał kozaczyć, a może przy okazji też trochę zbrzydłeś? Wielu chłopaków jest ładnych w nastoletnim wieku, bo np. mają ładne buzie i bujną grzywkę, a jak mają już 20kilka lat, to brzydną, łysieją itp.

Gość gość
Kobiety są jeszcze mentalnie w epoce kamienia łupanego i prowadzą ten świad do ruiny. Ten filmik doskonale pokazuje jak kobiety reagują na tępą, agresję troglodycką, ta laska nawet nie musiała się wysilać, żeby grać: https://www.youtube.com/watch?v=1-6_WRDROdM

Gość gość
ś To ja ci zadam kilka pytań kontrolujących 1. skąd wiesz, że mogłeś mieć KAŻDĄ? 2. Jeżeli w ogóle się nie odzywasz, to jakim cudem oczekujesz, że kobiety diametralnie zmienią swoje postępowanie? Nie wiesz, że panuje opinia, że to facet pierwszy zagaduje, bo jak kobieta to zrobi, to wyjdzie na łatwą? wiesz ile razy, jak byłam młodsza, powstrzymywałam się, aby zagadać? 3. Brak logiki jest w twierdzeniu - kiedy byłem pseudo pewny siebie i wychodziłem z inicjatywą, to kobiety zwracały na mnie uwagę. Nie one zwracały, a ty zwracałeś się do nich, i przez to automatycznie one zwracały. Teraz kiedy milczysz i się nie udzielasz, niektóre uwagę też moga zwrócić, jeśli im się w ogóle spodobasz, ale większość nie podejdzie, ze względu na punkt 2.

Gość gość
"Koleś, który przestał kozaczyć, a może przy okazji też trochę zbrzydłeś? Wielu chłopaków jest ładnych w nastoletnim wieku, bo np. mają ładne buzie i bujną grzywkę, a jak mają już 20kilka lat, to brzydną, łysieją itp. " Fajnie, że przy okazji wyszło na jaw, jaką obsesję kobiety mają na punkcie wyglądu, ale nie, nie zbrzydłem, nie zmieniłem się wcale jeśli chodzi o wygląd, a jeśli już to na korzyść.

Gość gość
mityczne, prymitywne średniowieczne bajeczki (swoja droga nie cierpię Gry o tron) jako argument? Skończ waść, wstydu oszczędź.

Gość gość
A tak apropo mam na studiach BARDZO spokojnego chłopaka, który sie w ogóle nie odzywał, i jako jedyna do niego zagadałam, poinformowałam o naszej grupie na facebooku etc, zawsze tak zresztą robię jak widzę cichą osobę, bo wiem, że niektórym ciężko się odezwać. Swoją drogą przyznam, że też przy okazji mnie intrygował, i co ciekawe, miałam rację, okazał się kimś naprawdę ciekawym :). Teraz tylko muszę go trochę bardziej rozpracować, bo wyszedł z jakąś inicjatywą i widzę, że mnie lubi, ale chyba się boi (mam nadzieję, że się nie mylę). Ale ostrożnie, po kolei

Gość gość
Hahahahahaha co za g****o :D milego postrzegania zycia przez pryzmat glupich wyrezyserowanychnfilmow :D ;D

Gość gość
1. To nie ja wychodziłem z inicjatywą, to kobiety do mnie zagadywały, pisały, wyciągały numery od kogoś, ja się po prostu tak zachowywałem wśród znajomych, a potem obce dziewczyny, które znały kogoś tam z kim tam gadałem pytały tą osobę o numer, dostawałem potem pełno smsów i wiadomości na społecznościówkach, które usunąłem i na gg. 2. Powyższy argument. Końcówka: Skąd wiem, że mogłem mieć każdą? Widziałem jak na mnie patrzyły, slyszałem plotki ile kobiet się we mnie podkochuje, może nie każdą uogólniłem, ale teraz nie mogę mieć żadnej( to i dobrze, bo skoro głupota była motywem to wolę nie mieć).

Jeden z komentarzy pod filmem: "Every woman who watched this scene looked at her boyfriend and cried cause no man can ever be as awesome as Khal Drogo"

Gość gość
A może zadziałał efekt tkai, że miałeś znajomych, a ludzie mający sporo znajomych są postrzegani jako fajni i sprawdzeni (bo skoro tyle osób ich lubi) a teraz odseparowałeś się od ludzi, wi,ec nie jesteś atrakcyjny społecznie już tak mocno? Nieśmiałe dziewczyny mają to samo, chyba że są serio ładne to zawsze jakiś się napatoczy., ale co ciekawe często taki półgłówek nadmiernie pewny siebie

Gość gość
Tak, tak, na pewno, co za naciągane interpretacje, byle tylko nie napisać wprost co było powodem mojego powodzenia.

Gość gość
jakby to była prawda to nie wypisywałbys sfrustrowany na forach dla kobiet, tylko dalej był pseudopewny siebie i obracał laski, czego tak bardzo pragniesz xD sam nie wierzysz w to co piszesz