Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierwszy raz moze byc przyjemny?

Polecane posty

Gość gość

Pomimo tego, ze mam 31 lat, jeszcze nigdy nie uprawialam seksu. Od jakiegos czasu spotykam sie z mezczyzna z ktorym byc moze bede chciala to zrobic. Wstydze sie jednak wyznac mu, ze pomimo tego wieku jestem dziewica. Wiem, ze moglabym po prostu nic mu nie mowic, ale jezeli to bedzie dla mnie bolesne i trudne, to on zacznie sie zastanawiac dlaczego bylo tak zle.

Gość gość
Przeciez i tak pozna, ze jestes dziewica. No chyba, ze palcami sobie blone przebilas i nie bedzie bolu i krwi przy seksie :/

Gość gość
Wolalabym aby nie poznal. Czytalam, ze roznie to bywa. Nie wszystkie kobiety krwawia I odczuwaja bol.

Gość gość
może być przyjemny ale niekoniecznie z finałem

Gość gość
Będziesz tylko musiała otworzyć mu dziurę ,a n=on już wszystko zrobi.Ćwicz rozwarcie i podnoszenie nóg.

Gość gość
Wiem, ze tego nie ukryje, ale boje sie, ze go zniechece. Ten pierwszy raz napewno nie bedzie ciekawy.

Gość gość
Będzie wniebowziety,możesz być tego pewna,aż mu zazdroszcze.Taka kobieta w dzisiejszych czasach to jak trafić szóstkę w totka.Miłego baraszkowania życzę.

Gość gość
idz do ginekologa

Gość gość
Chodze

Gość Kolega Obok
Mogę Cię pozbawić problemu. Polecam się

Gość gość
Ja bym mu powiedziała. Dlaczego masz tworzyć na wstępie tajemnicę z czegoś dla Ciebie tak ważnego. Powiedzenie mu to danie mu nie tylko ciała, ale i bliskości.

Gość gość
Mama???? Poznałem Cię po tym "Ja bym mu powiedziała" Adaś Miałczyński , lat 49 (7 razy 7)

Gość gość
Syneczku! Do łóżka! Która to godzina??

Gość gość
Tak może być przyjemny lecz partner musi być ogarnięty i DELIKATNY. Mój pomimo prawiczek zaczął od minetki gdzie miałam szczytowanie potem delikatnie twardym członkiem pieścił cipkę potem gdy byłam wyluzowana wszedł do końca w cipkę. Nie czułam bólu lecz po kilku posunięciach wielką rozkosz.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze on nie jest bardzo doswiadczony... Nie chce mi powiedziec, ile mial kobiet w przeszlosci (powinien, czy nie?), ale raczej duzo ich nie bylo. Jest bardzo zamkniety w sobie, i raczej ma wyzsze oczekiwania w stosunku do kobiet niz sam soba oferuje, dlatego wydaje mi sie, ze tych kobiet nie bylo wiele. Jezeli mu nie powiem, to boje sie, ze bedzie zbyt napalony, i zrobi mi krzywde. Przyznawac do tego, tez sie nie chce...