Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkoda ich

Co się stało

Polecane posty

Gość krusowa
To ja Ci zetrę pare ziemniaków... i zrobię jeszcze te placki:)

Gość diabliczka78
Gościu nie szukaj sensacji :o Nie jestem Demoniczną. Pisze zawsze pod swoim nickiem. Ale pomarańczowi zawsze wiedzą lepiej 🖐️ Pozdrawiam znajomych :)

Gość krusowa
4 strona i już się zapycha :O

Gość krusowa
Dam Zimny, dam... :D Tylko się nie całuj potem, bo czosnek ''żywy'' w sosie. Nie z torebki :D Di to Ty? :)

Gość gość
tiaaaaaaaaa i Diabliczka ni stąd ni zowąd pojawia się właśnie w temacie, gdzie została posądzona o bycie Demoniczną, celem zdementowania, dobre, dobre :-D tak jak kiedyś Foxy Lady nagle pojawiła się zupełnie znikąd, gdy pisano że Wadera to jej nowe wcielenie. :-D

Gość gość
gość dziś Wkurfiaja mnie te głupie du..pppppyy. Zmieni sukienkę po kilku latach,wlezie i udaje,że nikogo nie zna,litości x dokladnie. przeciez te wszysykie CiZie, Gromowladne to stare wyjadaczki, a sciemniaja ze są tu od roku. :O caly ten wysyp nowych nicków dziwnie sie zbiegł w czasie z zaprzestaniem pisania tutaj ekipy z cyckowego topika, tuż po śmierci jednej z nich.

Gość gość
Wcieleniem starej samotnej k****y jesteś mucha. Szpetna tępa i nikt cie nie chce

Gość
A tu dalej dochodzenia :-o

Gość gość
Gość jest bardzo wygodnym wcieleniem :) Zwłaszcza dla starej d**y, która ma zaraz wkurw, bo nie może być tak że ona tu siedzi latami a ktoś pojawia się duuuzo później. Musi nowa być tak samo stara. Nie ma innej opcji :o

Gość gość
A cyckowy temat nie padł po hejtach jakiejś zazdrosnej szmaty?

Co to za cyckowy temat? Wrzuci ktoś linka? x Zimny, wcielanie się w siebie jest praktykowane przez kobiety i mężczyzn od zawsze. Wyginęlibyśmy bez tego ;) Pewnie, że to potrafię ;)

Gość gość
Taki był dziwny zbieg okoliczności. Temat upał i "nowe" obeznane twarzyczki się pojawiły. Same ścierwa kafeteryjne

I tu Cię boli? :D Ja pierdzielę, poziom paranoi tysiąc pięćset sto dziewięćset. Sama jesteś ścierwo. Tylko boisz się tego przyznać przed sobą, więc łatwiej jest wyzywać innych.

Gość
A niech sobie dochodzą :-o mam wywalone :-P

Gość gość
Hajeczko? Paranoiczko, detektywie od siedmiu boleści :D aleś p******a

Gość gość
Do garów ścierwa lub pisszdy szorować.

Tak to ja krusowa :) Gościu z godz 20:23 w doopie mam co myślisz. Cokolwiek bym nie napisała i tak swoje wiesz. Nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dyskusję a tym bardziej się tłumaczyć. Wyjdź do ludzi-dobrze ci to zrobi. Żegnam.