Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i mam słabość do starszych i żonatych

Polecane posty

Gość gość

Już zresztą spałam z kilkoma zajęctymi, albo żonatymi, a jak facet jest po 40-stce to juz ideał ;) Uwielbiam takich, moze jestem dziwna ,ale kreci mnie ich meskosc... Bo starzy kawalerowie juz nie sa tacy pociagajacy

Gość gość
karma do ciebie wroci, za 20 lat twoj mąz/konkubent zdradzi cie z taka k0\0rwą jaką ty jestes teraz ;)

Gość gość
Nie wstyd mi, tu jestem anonimowa to moge sie przyznac a co mi tam :P W realu udaje porządną i bym powiedziala ,że jestem temu przeciwna, ale tu na forum moge sie przyznac do takich rzeczy i tak mnie nikt nie zna :)

Gość gość
10:14- a tam, ja nie wierzę w karme to po pierwsze,a po drugie liczy tu i teraz . Sama nie wiem co mnie w nich tak pociaga, moze to, ze sa tacy nieosiagalni z pozoru? Miałam dosc dlugo romans z zonatym...Ale wybrał zone, coz, i tak jej nie zazdroszcze niewiernego męża A facetów chcetnych zdradzic zony jest multum, naprawde

Gość gość
W sumie to spałam z jakimiś 3 zajętymi i jednym zonatym, z innym zonatym tez cos bylo ,ale tylko pieszczoty bo nie bylo nawet miejsca i czasu na cos wiecej :)

Gość gość
życzę ci żeby keidyś zdradzana żona wylała ci kwas na ryja