Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laserowa depilacja w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wybrać się na depilację laserową. Polecacie jakiś fajny i sprawdzony salon?

Gość gość
Ja mój pierwszy zabieg depilacji laserowej robiłam w Tres Jolie, niedaleko ul. Broniewskiego. Fajny salon, kameralny i profesjonalny jednocześnie! Na początku miałam konsultację, żeby się upewnić, że nie ma przeciwwskazań do depilacji. Fajnie, że klientki się o wszystkim informowane jeszcze przed samym zabiegiem. Jestem po serii zabiegów depilacji, ale jestem stałą klientką i chodzę do tego salonu na masaże i manicure Polecam!

Gość gość
Ja polecam depilację laserową w Klinice Urody i Pięknej Sylwetki na Bemowie. Maja świetny laser, zawsze przed zabiegiem jest konsultacja żeby wszystko omówić i porozmawiać o ewentualnych przeciwwskazaniach. Podoba mi się ich profesjonalne traktowanie klientek. :-)

Gość gość
A ja chodzę do Kliniki Odchudzania na Ursynowie. Tam mają zawsze fajne promocje na depilację laserową. Dobra jakość zabiegu i dobre ceny!

Gość Domeska
ja byłam w Klinice Miracki - fajne miejsce, spokojne, a zabiegi są dobrze robione. Miałam depilację nóg i mam nadzieję ze na dłużej taki zabieg starczy!

Gość Kataszynka
Najlepsze usługi w temacie laserowe usuwanie owłosienia warszawa świadczy salon http://cosmetix.pl/cennik/ Pracują na najlepszym jakościowo sprzęcie LightSheer dzięki czemu są bardzo efektywni i bezpieczni. Najlepiej same sprawdźcie, co mają do zaoferowania i potem po prostu się tam wybierzcie :)