Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulinka2211

Wczesniactwo

Polecane posty

Witam sa tu mamy wczesniakow ? Ktore chcialyby sie podzieli swoimi doswiadczeniami historia i problemami z jakimi borykaly sie gdy urodzily , dowiedzialy sie ze ich dziecko nie dotrwa do konca 9 miesiaca...

Gość gość
Bulinko ja pamietam Twoja historie..... Ja mialam ttts....dzieci utodzone w 26 tyg. 720 i 820 g.Jeden z synkow zyl tylko 6dni... Drugi ma 9miesiecy,jest zdrowy,dobrze sie rozwija....

Gość gość
Kiedy lekarze przewiduja zakonczyc Twoja ciaze?jak po 32 tygodniu to naprawde bedzie super....syn byl w szpitalu prawie 3miesiace i duzo sie naogladalam....

jestem w 27 tc (nieskonczony) w srode jade do poznania... pewnie podadza sterydy na rozwoj pluc malego... termin mam na lutego ale cos mi sie wydaje ze juz do konca bede na oddziale lezec... a do konca grudnia juz bedzie rozwiazanie... zobaczymy co powiedza ;( strasznie sie boje..

Gość gość
Ja urodziłam w 36 tygodniu i mysle ze to moja wina bo zachciało mi się sprzątać wczesniej. Dziecko miałam spore bo 2860g i 53 cm. Na szczęście bylo wszystko dobrze. Teraz mój syn ma 14 miesięcy.

Gość gość
Bulinko-to ja mam synka 720g. Lez na oddziale i nie marudz :-)zycze Wam dottwac chociaz do 1500g .

dziekuje kochana .. mam nadzijeje ze may jeszcze troszke wytrzyma ;) jestem dobrej mysli.. dla mnie to i tak cud bo lekarze od poczatku nie dawali nadzieji ze donosze ciaze..

Gość gość
Moj synek jest juz w domu.ma 9miesiecy.w szpitalu byl 77dni-w lublinie.

Gość gość
Moj z 31 tc na oddziale spędził miesiąc. Teraz ma 1,5 roku i nie widac po nim wcześniactwa.nawet lekarze się nie orientują ;)