Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko chrapie

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko pochrapuje dość intensywnie, nie tylko w nocy, ale także w czasie drzemki w ciągu dnia. Nie ma kataru, jest zdrowe. To trwa już od kilku miesięcy. Czy powinnam się martwić?

Gość gość
Jeśli dziecko nie jest chore, nie ma zatkanego noska i mimo wszystko chrapie - warto udać się na konsultacje do laryngologa. Chrapanie może wskazywać na problem laryngologiczny lub na przykład na bezdech nocny. Warto sprawdzić. Ja z moim synem chodziłam do Mille Medica w Warszawie.

Gość gość
A jakiego lekarza polecasz w Mille Medica? ktoś konkretny czy mam się zapisać do kogokolwiek?

Gość gość
Dobry specjalista laryngolog dr. Wojciech Kukwa. Cierpliwy, empatyczny, spokojny. Przeprowadza wyczerpujący wywiad podczas konsultacji, zleca odpowiednie badania zanim postawi diagnozę. Warto u niego zasięgnąć porady.

Gość witolinka
Moje dzieci też chrapią i nie dawno dowiedziałam się że to może być problem laryngologiczny. Chcę ich skonsultować tutaj http://medichouse.pl/specjalista/laryngolog-warszawa/ Pracują tu dobrzy specjaliści. Mam nadzieję że znajdziemy rozwiązanie. Bo czasem to mnie nawet tym chrapaniem budzą.