Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopcy coraz częściej bawią się lalkami, wasi też ?

Polecane posty

Gość gość

hihi

Gość gość
chyba twój maż... a ty co robiłas statystyki jak to bylo kiedys a jak dzis?

Gość gość
Kiedys tez sie bawili tylko wywolywalo to powrzechne oburzenie i matka zabierala lalke, wozek czy co tam. Teraz po prostu przestaje to ludzi szokowac. Znam kilku chlopcow ktorzy chcieli sie bawic lalkami i sa normalni.

Gość gość
Zawsze się bawili tak jak i dziewczynki autami tylko o ile auto u dziewczynki było ok to już lala u chłopca zakrawała na skandal. Zgorszeni rodzice zabierali lalki synowi i cześć. Mój syn bawił się lalkami siostry do 6 roku życia i nie umarł od tego. W zerówce zaczęły go interesowac rowery,motory, deskorolki i fascynacja lalami się skończyła. Tadaaaam! rzeczywiście dramat.

Gość gość
Bo chłopców nie ciągnie do lalek-kobiet czy lalek-dzieci, ale zapominacie, ze są też lalki dla chłopców - keny itd.! Pamiętam, ze u mnie w przedszkolu czasami niektórzy chłopcy bawili się właśnie kenami, bo żadna dziewczynka nie chciała być kenem.

Gość gość
mój facet mi powiedzial ze jak mial 6-9 lat to bawił się czasami lalkami z mlodszym bratem i siostrą ;) bawili się w sklep, w dom, domkiem dla lalek ;) samochody i klocki nigdy go nie interesowaly :D i jakos jest normalny, nie nosi sukienek ani nie wygląda na ''frajera'' :D 🖐️

Gość gość
Pewnie, ze chlopcy od zawsze bawia sie lalkami. Tylko kiedys nie wywolywalo to sensacji.

Gość gość
Pewnie, ze chlopcy od zawsze bawia sie lalkami. Tylko kiedys nie wywolywalo to sensacji. x raczej kiedyś wywoływało to niezdrową sensację w stylu "łoj jezisicku świnty toż to piotruś bawi się lalkami".

Gość gość
Mój stary się bawił, taka 24 letnia laleczka

Gość gość
Poczytajcie sobie trochę na temat wychowania i odpowiednich zabawek dla chłopca-jak skończy 16 miesięcy powinien dostać do zabawy pierwszą lalę.