Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanamama

dziecko a praca

Polecane posty

Gość zaklopotanamama

witajcie mamusie jestem szcześliwa matka 3 letniego Cyprianka spedzam z nim kazda chwile, opeikujac sie nim i zajmujac sie domem, natomiast moj maz twierdzi że powinnam isc do pracy i zaczac dokladac sie do domowego budrzetu a dziecko oddac do któryś dziadków co moim zdaniem nie jest dobrym pomyslem bo pomijajac to ze facet powinien utrzymywac dom póki kobieta nie moze isc do pracy to u dziadkow Cyprianek nie bedzie miał takiej opieki jak ze mna i nie bedzie sie czuł kochany...nie wiem co mam zrobic bo nie chce isc do pracy bo wazniejsze dla mnie jest zajmowanie sie dzieckiem niż praca i domowy budrzet, ;// rozwazam drugie dziecko moze wtedy maz pozwoli mi zostac w domu i nie jestem leniwa tylko chce zostac z dzieciaczkiem w domu, pomóżcie

Gość gość
pstryknij sobie cyprianka nr2 ogólnie prowo słabe -10/10

Gość gość
Budrzet i nie mam pytan.

Gość gość
Co ja bym dała, żebym miała rodziców lub teściów niepracujących, którzy mogli by mi popilnować dzieci, gdybym pracowała tylko w czasie choroby. Tak chodziliby do przedszkola. Ale niestety nie mam możliwości. A nie będę przecież w nowej pracy jechać na L4 przez cały zimowy okres.

Gość zaklopotanamama
No właśnie na L4 to nie chce jechac cały czas :/

Gość gość
A czy trzylatek nie powinien być juz w przedszkolu? Coś nie wierzę w autentyczność tej historii.

Gość Zaklopotanamama
Trzylatek moze byc w przedszkolu ale nie musi to różnica

Gość zaklopotanamama
Chyba lepiej jak dziecko jest z mama w domu niz samo w przedszkolu

Gość gość
Słabe prowo a wy łykacie

Gość Zaklopotanamama
Prowo prowo prowo tutaj juz nic sie nie da napisać bo prowo kafe poszło w dół i to strasznie

Gość gość
A po co ty masz siedzieć na l4 skoro dziecko by bylo pilnowane przez dziadków?

Gość gość
Ja uważam, że dziecko w tym wieku lepiej rozwija się wsród rówieśników. Jeśli by Ci zaczęło chorować, to masz dziadków. Możesz wrócić do pracy na pół etatu, a dziecko dać do przedszkola na kilka godzin.

Gość gość
A jak długo zamierzasz opiekować się synem i nie pracować?

Gość gość
Pewnie, ze takie duze dziecko duzo lepiej sie rozwija wsrod rowiesnikow, ale widac autorka tylko szuka pretekstu, zeby nie isc do pracy i z dziecka kaleke zyciowego zrobi....to pewnie bedzie jedna z tych zolzowatych tesciowych !

Gość Zaklopotanamama
Planowałam zostać z nim poki nie pojdzie do zerówki ewentualnie rozważałam opcje rodzeństwa dla małego zeby nie czuł sie samotny i żebym mogła zostać dłużej w domu

Witam serdecznie. Nie koniecznie musicie drogie panie pracować na etat. Jest wiele alternatyw zarabiania. Ja osobiście zarabiam w domu w programach RevShare. Darmowa rejestracja. Brak obowiązku polecania. Wiek- powyżej 18 lat oczywiście. Zapraszam serdecznie: http://trafficmonsoon-program.pl/