Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona_miśka

Mój chłopak codziennie przegląda po kilka razy profile innych dziewczyn.

Polecane posty

Gość zraniona_miśka

Witam, potrzebuję rady. Jestem w związku od 3 lat. Pierwszy rok wszystko się układało. Po roku wybuchła pierwsza taka poważna kłótnia. Byliśmy na zabawie walentynkowej. Tam mój chłopak rozpoznał swoją dawną znajomą, piękną, wysoką, seksownie ubraną brunetkę. Cały wieczór notorycznie gapił się na nią jak w obrazek. Gdy tańczyła to nawet nie zauważył jak ja patrze na niego dając mu znaki, że widzę co robi. Uwierzcie mi, serce mnie tak bolało, gdy ona przechodzi obok, a jego wzrok leciał za nią. Gdy ona znikała w innym pomieszczeniu, mój chłopak też znikał. Tak było cały wieczór. Czułam się okropnie. Powiedziałam mu o tym, przeprosił, powiedział że to sie nie powtórzy i pogodziliśmy się. Rok później sytuacja się powtórzyła na weselu, gdy spodobała mu się dużo starsza ale bardzo ładna blondynka. Nawet gdy tańczyliśmy, patrzył obok jak ona tańczy. To też mu wybaczyłam. Ale najgorsze przytrafiło się wczoraj. Przypadkowo zobaczyłam na jego profilu na fb, że codziennie przegląda profile atrakcyjnych dziewczyn. Codziennie te same dziewczyny, po kilka razy. To zarówno nieznajome i dziewczyny które zna tylko z widzenia. Już kiedyś mu na to zwróciłam uwagę, ale zarzekał się że to koledzy gdy zabierają mu telefon, wchodzą na profile dziewczyn. Uwierzyłam. Ale tym razem już nawet nie próbował kłamać. Zaczęłam temat od prośby aby przy nim pokazał mi historię wyszukiwania na fb. Gdy udawał, że próbuje się połączyć z wi-fi usunął tą historię całą. Zobaczyłam to i od razu powiedziałam, że wiem co robi i jest tchórzem, że się tak zachowuje. Gdy zapytałam, po co wchodzi na te profile, nawet nie próbował się tłumaczyć. Czuje się w pewnym sensie zdradzona, bo on potrafi pisać, że mnie kocha a w tym samym czasie fascynować się tymi kobietami, oglądać je cały dzień. W głębi duszy czuję, że on mnie do tych dziewczynami porównuje i widzi, że nie jestem taka doskonała, jak one - przerobione z fotoszopie w skąpych ubraniach. Nie wiem co zrobić. Nie potrafie mu tego wybaczyć i nie wiem czy powinnam zakończyć ten związek czy trwać w nim dalej z jego obietnicami, że to się nie powtórzy? Proszę o szczerą, pomocną rozmowę i radę co powinnam zrobić!

Gość gość
. Nie potrafie mu tego wybaczyć i nie wiem czy powinnam zakończyć ten związek czy trwać w nim dalej z jego obietnicami, że to się nie powtórzy? xxx przecież dobrze wiesz, że będzie to robił cały czas - i na oglądaniu się skończy ale oszukuj się dalej - w końcu przecież powiedział że to się nie powtórzy, że kocha, że coś tam coś tam i inne takie dyrdymały

Gość gość
chyba wiem co czujesz, ale ci nie pomoge... moj chlopak robi to wszystko w ukryciu i probuje mi potem wmowic ze sobie zmyslam, nawet czasami nie chce mi sie go szpiegowac, bo wiem, ze tak sie zdenerwuje, ze szału dostane. jak zobaczylam ze pisal z inna to mi serce peklo. do teraz co chwile mam wrazenie ze on cos kombinuje, nie ufam mu w ogole. dlugo juz tak nie wytrzymam, ten zwiazek nie ma przyszlosci.

Gość gość
nie chce mi sie juz starac o niego serio, nie warto. chcialabym odejsc tak po prostu. ile razy trzeba się zawieść na partnerze, zeby powiedziec sobie dosc.... jak bardzo trzeba byc oklamanym... sama zdecyduj

Gość gość
Co masz zrobić? Dalej tkwić w tym beznadziejnym zwiazku i zastanawiać sie czy odejsc a jak przyłapiesz faceta z laską w waszym łozku to sie nie przejmuj bo przecież Cie przeprosi i obieca Ci ,ze więcej tego nie zrobi :-P A teraz na poważnie: to już taki typ faceta i nie zmieni się