Gość Xavienna91 Napisano Listopad 16, 2015 Hej. Mam pytanie.Co kupujecie na święta swoim mężom? Myślę,by w tym roku kupić mu jakiś łańcuszek ale kompletnie na tym się nie znam :( Miło,by było jak dały byście jakieś sprawdzone oferty. A jeszcze lepiej jak by jacyś mężczyźni się wypowiedzieli w tej kwestii i powiedzieli z jakiego by się najbardziej ucieszyli ;) Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Grudzień 9, 2025 A macie jakieś pomysły ogólnie na prezenty dla całej rodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igmar 1 Napisano Grudzień 9, 2025 Ja ogólnie mam trochę pomysłów haha, może komuś coś wpadnie w oko: U mnie zawsze sprawdzają się perfumy, bo serio każdy się cieszy, a wybór jest od dyszki po miliony XD. Do tego ciepłe kapcie albo taki mięciutki koc, bo zimą wszyscy chodzą jak zmarzluchy . Dla dziewczyn mega są zestawy kosmetyków, maseczki, kule do kąpieli, świeczki… no wiadomo, taki self-care starter pack . Dla chłopaka fajny jest brelok z grawerem, portfel, jakaś bluza albo słuchawki. Ewentualnie kubek z głupim napisem, bo te najczęściej są najlepsze XD. Dla rodziców planuję coś bardziej rodzinnego ramkę, fotoksiążkę albo kalendarz ze zdjęciami, bo oni lubią takie pamiątkowe rzeczy . Dla dziadków klasyk herbatka, miodzik, koc, skarpety i są szczęśliwi jakby dostali prezent życia . Piękne kubki ma też ta pracownia ceramiki Bolesławieckiej https://andyceramika.pl/kubki A znajomym można dać małe śmieszne prezenciki: świeczki, czekoladki, kubki, skarpetki świąteczne albo mini kosmetyki, takie rzeczy zawsze się przydają. Może komuś się coś przyda z moich wynalazków hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach