Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komentarze indonezyjskiego internetu na temat ataku we Francji i sprawa polska

Polecane posty

Gość gość
No to wiadomo ze lewaki w polskich mediach o tym nie powiedza. Zaraz sie zbiora w kolku zlapia za raczki i powiedza ze milosc i muzyka to ich odpowiedz na strzaly

Gość gość
Cały świat wie,ze muslimstwo to zło.tylko NWO chce zniszczyć europe. A Polska i kraje wschodu stawiają opór.będą nas łamać finansami,dlatego powinniśmy wzmocnim gospodarkę i połączyć sue jakoś z Rosja,Chinami, może nawiaza współpracę z Ameryka Południowa.a trzymać się jak najdalej od europy zachodniej!

Gość gość
Europie zachodniej odechcialo się siedzieć w szambie po uszy to się próbuje tym szambem podzielić.Próbuje teraz aktywnie odlać nieco szamba Państwom wschodniej Europy.Podejmuje te próby pod presją rozmaitych unijnych instytucji,lewackiego lobby i organizacji-fundacji ds nowego porządku świata. Ludzie, którzy komentują doniesienia prasy na temat Polski są normalni. Po prostu są poza tym zaklętym kręgiem politycznej poprawności. Ta poprawność polityczna jak i znamiona nowego porządku świata są jakby wszędzie ale istotnie różne jest ich natężenie. W Europie ma miejsce za pośrednictwem mediów totalny gwałt na niezależnym myśleniu. Doszło już do tego ,że niektóre postaci z tzw życia publicznego nawołują wręcz mimo oczywistych faktów co do zagrożenia,do tego by przyjmować po zamachach jeszcze więcej uchodzców. To jest już bardzo niebezpieczna.Najgorsze jest to że tę grę społeczeństwa zachodu zdają się kupować w dużej mierze.

Gość gość
I to jest dowód na to do jakiego stopnia siłom chcącym zniszczyć naszą cywilizację,udało się ludzi oglupić. Ja w tv widziałem dziś ludzi którzy płaczą. Było mi ich po ludzku żal. Ale niektórzy z nich wygadywali do kamer takie głupoty,że to współczucie gaśnie.

Gość gość
A ja wam mowie,że nasz zloty wiek dopiero przed nami,co prawda najpierw trochę sie pomeczymy,ale bedzie warto :)

Gość gość
coś mi się tak widzi, że może i masz rację ;) z tym złotym wiekiem jakby był srebrny, też bym nie pogardził :D x dzięki za BARDZO INTERESUJĄCY ling