Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Listy do Mikołaja

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio odkryłam stronę listydomikołaja.pl gdzie dziec***iszą listy ze swoimi marzeniami. Większość dzieci chce laptopy komórki ale niektóre listy chwytają za serce gdzie proszą o podstawowe rzeczy chemię czy żywność albo jakieś drobne rzeczy. Wybrałam już jedna rodzine mam zamiar pomoc jeszcze jednej w miarę moich finansowych możliwości. I tu pytanie sa tutaj rownież jacyś pomocnicy Mikołaja .? usmiech.gif

Gość gość
nie ma pomocników ale ja mam życzenie do Św.Mikołaja "niematerialne" chce żyć szczęśliwie u boku ukochanego mężczyzny,i nic więcej nie potrzebuję.

Gość gość
zle napisałam,że -nie ,ze nie ma pomocników,ale że chętnie zaglądnę na taką stronę,i polecę ją znajomym🖐️

Gość gość
Tez chce znaleźć tego jedynego na całe życie :D

Gość gość
Rownież zrobiłam jeden prezent dziewczynce która chciała spineczki i gumki do włosów dorzuciłam słodycze misia jakieś kolorowanki i wyszła ładna paczuszka :)

Gość gość
Na te dziecięce listy do Mikołaja, to trzeba patrzeć trochę z przymrużeniem oka. Moje dzieci mają po 3 pary butów na tę zimę (tak się złożyło) a obie w listach do Mikołaja prosiły o ciepłe buty na zimę i ubrania :O :D

Gość gość
Lepiej ze chcą buty ubrania niż drogie komórki laptopy.

Gość gość
Ja znalazłam list matki dzieci gdzie prosi o żywność i artykuły spożywcze. I jaki tu nie pomóc.