Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli facet chce loda to znaczy ze nie szanuje kobiety

Polecane posty

Gość gość

Ech...napisze szybko i w skrócie.Kiedy pierwszy raz poszlismy do łóżka dawał sygnały ale nie powiedział wprost ze tego chce,drugi raz juz bardziej dawał do zrozumienia,zgodziłam sie w koncu,a on potem pytał jeszcze czy moze mi skonczyc w ustach.po tym pytaniu byłam w szoku juz.to znaczy ze on ma mnie za nic?

Gość gość
tak, brak szacunku ma do ciebie

Gość gość
co innego po kilku latach zwiazku a co innego po 1 razie, nie szanuje cie :/ :O to oblesne, pomysl, czy swojej matce by pchal pisiora do geby? chyba nie, wiec Cie nie kocha i nie szanuje co najgorsze

Gość gość
jezu ja juz wlasnie nie wiem co myslec

Gość gość
ktos sie wypowie jeszcze?dodam ze to nie było tak ze on od poczatku znajomosci dazył do seksu...hm moze to dlatego ze jest prawiczkiem i naogladal sie filmów za duzo?

taki facet nie tylko nie szanuje Cię, ale też jest zboczeńcem/dewiantem, naoglądał się p****li i myśli o lodach :O

Gość gość
jezu nawet mnie nie strasz...

Gość gość
to chyba przez to ze on sie naoglądał filmów seriali za duzo,strasznie tego duzo ogląda,kurcze no nie spodziewałabym sie,taki cichy niesmiały z zewnątrz

Gość gość
męski fallus symbolizuje swoim kształtem i wagą stolec, więc pomyśl o czym myśli tak naprawdę facet pchając ci do buźki kuśkę ? tak, dobrze zgadłaś, on marzy o scacie :O :O

Gość gość
powiem wam ze jakos mi obrzydł po tym wszystkim,urzekla mnie ta jego nesmialosc czy jak to nazwac,taki biedniutki sie wydawal... w trakcie poruszał mi głową to chyba tez nie bylo w porzadku?ale to pytanie o to czy moze skonczyc w ustach?wydaje mi sie jakby ten facet z poczatku znajomosci i ten teraz to były dwie rozne osoby

Gość gość
ja spadam ale wejde tu jutro i fajnie by bylo jakby ktos jeszcze napisał swoje zdanie,ja nie mam doswiadczenia kompletnie jesli chodzi o facetów,miałam 1 tylko i to krótko ,hm

Gość gość
Nie szanuje Cię.... Masakra.. Współczuje Ci dziewczyno.... Mój mial w telu jakąś piosenkeo robieniu loda itp, jk to znalazłam to się przerazilam.. Ale zapytałam go prosto z mostu po co mu ta piosenka itp i co o tym myśli skoro słycha czegoś takiego.. Powiedział że niby to to samo co robienie minetki dziewczynie. Wygarbelam mu wszystko co o tym myśle itp , powiedział że nie chciał by tego ode mnie i przeprosił.. Od tamtej pory nigdy bie było tego tematu.

Gość Princessinthesky
Boże nie słuchaj tych idiotów i baw się seksem. Wszystko jest dla ludzi.

Gość Princessinthesky
Boże nie słuchaj tych idiotów i baw się seksem. Wszystko jest dla ludzi.

Gość gość
powiedziała jakaś prostytuta :O wiesz jak mówią o lodziarach? że to zlewy na spermę, że pija siki itp. no bierzesz taką parówkę w usta to oblesne...tam zarazki,smród, łatwo złapać raka , grzyba, hiva, jeśli się nie szanujesz to zrób mu tego loda

Gość gość
Nigdy w życiu nie wzieła bym penisa do ust.. Kocham mojego faceta ale w życiu....

Gość gość
Sperma to najzdrowsze białką a ty sie oburzasz , wiesz co facet czuje jak musi marnowac nasienie ? silny smutek . Lepiej jest połknąc ii po sprawie

Gość gość
A mówiłaś mu wgl że nie chcesz tego robić ???

Gość gość
Nawet nie wiecie kobiety jak faceta kręci branie waszymi delikatnymi ciepłymi ustami jego penisa do buzi. to bardoz podnieca