Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modlishka19

spuchnięta warga sromowa

Polecane posty

Wylądowałam z chłopakiem w łóżku, jestem dziewicą a właściwie już trochę nie ... tzn on mi zrobił dobrze ja też ale nie wszedł we mnie - tylko palce. Robił to dość zdecydowanie..następno dnia mega mnie swędziała myszka...kolejnego zobaczyłam że mam białą serowatą wydzielina- piewsze na myśl grzybica..GREAT . Kupiłam clotrimazolum maść no i dzisiaj już było git ( po jednym dniu) aż do wieczora, mega mnie swędziało i zaczełam się kokretnie drapać a właściwie trzeć- nie mogłam się powstrzymać !!!! w końcu odpuściłam posmarowałam maścią i co wstaje z łózka i czuje że coś jest nie tak.. lewa warga sromowa mniejsza wystaje ( jest tak nabrzmiała jakby miała wybuchnąć)i czuje ją jak nigdy :/ Skąd taka akcja powinno przejść? czy pora na wizyte u ginekologa( pierwsza...)

Gość gość
może zaraził cię jakim syfem ale moim zdaniem to jakaś reakcja alergiczna

Gość gość
Za Malo bylas zwilzona i po prostu masz objaw zatarcia pochwy dochodzi do tego wtedy gdy w pochwie jest tak zwane za Malo śluzy czyli jestes sucha i chlopak wchodzi w ciebie bez odpowiedniego nawilzenia. Smaruj sie maścią po tygodniu powinno przejść i nie drap tego bo narobisz sobie ranek i potem będzie gorzej swedzialo i dlugo sie goilo.