Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finansista

flirt

Polecane posty

Gość gość nie ciekawa
Gość_on

Gość gość_on
@gość nie ciekawa durny czat jak zwykle czasem się zapycha nie zauważyłem tego i myślałem, że sobie poszłaś a i pytanie do Ciebie będę miała :) dzień dobry tak w ogóle

Gość gość nie ciekawa
Gość_on Witam o poranku Słucham Ciebie, cóż za pytanie?

Gość gość_on
@gość nie ciekawa przypominasz mi kogoś stąd z kim jakiś czas temu miałem równie przyjemne pogawędki i zastanawiam się czy to właśnie nie Ty :) możliwe to?

Gość gość nie ciekawa
To pewnie przez te uczesanie :) czy to była aby pogawędka? ;-) jeśli byłeś wtedy "w domu" to możliwe .. Świat jest mały i jak widać kafe też

Gość gość_on
@gość nie ciekawa spostrzegawczy jestem :) to się teraz tłumacz co to za nagłe zniknięcie było :) próbowałem Cię potem jeszcze wywołać ale bez rezultatu

Gość gość nie ciekawa
Zawsze miałam słabość do mężczyzn inteligentnych:-) Poznales po bieliźnie czy raczej ze było jej brak? Miałam trochę zawirowania w życiu, nie chciałam udawać że jestem słowami tu a tak naprawdę myślami gdzieś indziej Wolałam zniknąć na jakiś czas:) A tak naprawdę bałam sie w Tobie zakochać stąd moje zniknięcie ;-)

Gość gość_on
@gość nie ciekawa bez wazeliny proszę :) aż taki naiwniak to nie jestem :) miałaś dość i tyle :P a tu los Ci spłatał figla i znów trafiłaś na mnie a sprawy Ci się poukładały?

Gość gość nie ciekawa
Ja tu z czułością a Ty mnie po łapkach, żeby jeszcze po posladkach to bym zrozumiała :) Oczywiście bez wazeliny ani żelu na to jestem jeszcze za młoda ;-) Sytuacja nie wiele się zmieniła choć czas pomaga przywyknąć Więc chyba się wyjaśnily :-) Ale fakt drugie nasze spotkanie..jesteśmy na siebie skazani! !!

Gość gość_on
@gość nie ciekawa ciekawe ile tym razem ze mną wytrzymasz ;) tak sobie przejrzałem nasze archiwalne igraszki i muszę przyznać, że fajnie nam to szło :) popłynęliśmy

Gość gość nie ciekawa
Ile wytrzymam? Tyle ile będziesz mógł ;-) O tak byliśmy w jednym pieprznym temacie i nie było problemu z brakiem zrozumienia

Gość gość_on
@gość nie ciekawa nie czaruj, bo z kobietami nigdy nic nie wiadomo :) ale fakt, słabość do Ciebie miałem

Gość gość nie ciekawa
Czary to moje drugie imię, jeśli mi tego zabraniasz to cóż mi innego pozostanie:-) Święta prawda z nami a raczej przy nas wiedza spływa niżej:-) I jeszcze dodaj że tęskniles..

Gość gość_on
@gość nie ciekawa z przekory nie dodam :) ale mogę napisać, że się cieszę że znów jesteś choć nie mam pewności czy chciałaś znów na mnie trafić, skoro wtedy z mojego powodu zniknęłaś

Gość gość nie ciekawa
Przekora to.moja ulubiona siostra i jeszcze brat upór w stawianiu na swoim a raczej dla siebie To cała rodzinka w komplecie Przecież jestem i wróciłam dla Ciebie ;-) też się bardzo cieszę choć ciężko mi w to uwierzyć:-))) ale myśl o smakach jest ponad zdrowy rozsądek

Gość gość_on
@gość nie ciekawa z tym powrotem do mnie to tak nie do końca, ale niech Ci będzie :) już się nie czepiam :)

Gość gość nie ciekawa
Czepiaj się i zawsze do końca ;-) Ale Ty jakoś na mnie nie czekales ? Wpadłam na Ciebie na chwilę zostałam na dłużej

Gość gość_on
@gość nie ciekawa w swoim czasie czekałem :) zerknij sobie do tego tematu to się przekonasz ;) od tamtego czasu minęło trochę miesięcy, więc nadzieja zgasła

Gość gość nie ciekawa
A mówią że nadzieja nie umiera nigdy:-) Wolę myśleć że tez tak masz:-) Dla mnie najmocniejszym tekstem kogoś tam było zdanie że to piszę jedna i ta sama osoba:) i choć mogłabym na to machnąć ręką to jakoś sobie nie mogę wyobrazić, jak mogłabym sama sobie tak dobrze robić ;-) brakuje mi znaczących argumentów

Gość gość nie ciekawa
Czy w życiu tez jesteś taki szalony jak tu? Czy raczej grzeczny z Ciebie chłopiec?;-) Po czym mnie rozpoznales ? Ja też miałam takie myśli ze może to Ty po słownictwie pierwszych pieszczot ale pomyślałam że to prawnie nie możliwe:-)

Gość gość_on
@gość nie ciekawa teorie na temat tamtego pisania były różne :) powiem Ci że trochę osób nas obserwowało, jednych wkurzaliśmy, innym się podobało i nawet żałowali że się to skończyło :) w życiu jestem raczej grzeczny, w sypialni raczej nie :) oczywiście w wyobraźni można sobie pozwolić na więcej, choćby dlatego że nie ma fizycznych ograniczeń, ale co mogę to realizuję realnie :) było kilka rzeczy które wskazywały na to że to Ty :) między innymi sposób pisania i sposób dobierania słów :)

Gość gość nie ciekawa
Nie wiedziałam że kogoś może interesować rozmowa dwóch osób nie będąc przy tym w temacie.. Chyba za mało znam kafe:) W każdym miejscu trzeba umieć sie odnaleźć: ) a sukces jeśli " poszukiwania " są z jedną jedyną osobą

Gość gość_on
@gość nie ciekawa wczoraj miałaś przykład kiedy pewna blondynka chciała się dołączyć :)

Gość gość nie ciekawa
To fakt a ja byłam "nie gościnna " Nie miałeś ochoty?właśnie dlatego ze tu. Moje zdanie na ten temat juz znasz nie lubię się dzielić a w innej konfiguracji to myślę ze od nadmiaru glowa może zabolec ;-)

Gość gość_on
@gość nie ciekawa mam podobnie :) niby 2k+m to moja fantazja, ale żeby być sprawiedliwym nie wyobrażam sobie sytuacji odwrotnej, też nie lubię się dzielić :)

Gość gość nie ciekawa
Czyli mamy pewność że w tłumie się nie spotkamy:)))

Gość gość_on
@gość nie ciekawa z tego co zauważyłem, to tłum nam niepotrzebny, radzimy sobie sami :) śmiem twierdzić że wyśmienicie

Gość gość nie ciekawa
Kobiety zazwyczaj mają podzielnosc uwagi jednak w Twoim towarzystwie chcę skupić się tylko na Tobie bądź co bądź rozmowa się klei:)

Gość gośon
@gość nie ciekawa podobnie jak ciało do ciała ;)

Gość gość nie ciekawa
I ochota ustępuje miejsce większemu pragnieniu...:-)