Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frida Ty kołtunie

Polecane posty

Gość gość

Nie wstyd Ci?

Gość gość
A czy ona zna pojęcie taktu i wstydu.Nie sądzę.

Gość frida6
ja tez nie sadze :O.. pierwszy raz slysze.. poczekajcie zaraz sobie wygogluje znaczenie

Gość gość
Prymityw babski.

takt 1.1) wyczucie jak należy się zachowywać w danej sytuacji wymagającej opanowania i delikatności; zob. też takt (obyczaje) w Wikipedii (1.2) muz. najmniejszy odcinek tekstu muzycznego zawartego między dwiema kreskami, zwanymi kreskami taktowymi; zob. też takt (muzyka) w Wikipedii wstyd (1.1) psych. niemiłe uczucie spowodowane świadomością zrobienia czegoś nieodpowiedniego, złego; zob. też wstyd (emocja) w Wikipedii (1.2) uczucie onieśmielenia, zażenowania (1.3) st.pol. stygnięcie, ostyganie

no to nie mam. gosc zgadl. powinno byc mi przykro? czy moge bezmyslnie zyc dalej? :) o masz.. jeszcze jedno obce slowo :O znowu musze sprawdzic

Gość gość
W sam raz do ciebie kołtunie.Jak ulał.

prymityw (1.1) pogard. człowiek niekulturalny, ograniczony intelektualnie/umysłowo (1.2) rodzaj dzieła wykonanego w prosty sposób, prymitywnie, charakteryzujące się naiwnością, często stylizowane na sztukę ludów pierwotnych; także autor takich dzieł (1.3) inform. rodzaj figur geometrycznych, z których buduje się inne, bardziej skomplikowane; zob. też prymityw w Wikipedii

to tez sie zgadza :) dziekuje . gdyby nie ty drogi gosciu, nigdy w zyciu nie wiedzialabym jaka jestem naprawde. do tej pory bladzilam jak dziecko we mgle... a teraz juz wiem. zaraz uzupelnie swoje cv :)

Gość gość
Cv - frido!, dla kogo, zus i bez tego przedłuży ci zasiłek. Opinia lekarza z psychiatryka wystarczy.

pan dyrektor - doktor w szpitalu psychiatrycznym, powiedzial zebym pisala cv 😴 mam to robic codziennie i dostarczac jego sekretarce tak, aby mial co czytac do porannej kawy. podobno moje cv dodatnio wplywaja na jego nastroj. nie wiem co to jest jego nastoj, ale rozumiem slowo dodatnio :)

sam 👄 a czyj autograf chcialabys miec? u mnie autografow nie przymierzajac jak szczurow w kanale :) przeciez dyrektor - doktor nie moze sie nudzic. codziennie dostaje inne cv :classic_cool: jestem w tym dobra, dlatego od lat tu siedze :)

Gość gość
Nie sądziłam że Frida jest tak stara, że na rencie jest, lub że schorowana.Nie sprawiała takiego wrażenia.Ma ktoś jakieś bliższe info?To tylko ciekawość, pierwszy stopień do piekła.

w takim razie.. juz daje.. troche malodorozwiniety *?*!*?* frida*?*!*?* :) tego drugiego nie moge, bo nie mam pelni mozliwosci tworczego wyrazu.

Po najbliższe info proszę zgłosić się na policję😴 Tam po zapoznaniu się z Panią\panem? Skieruja na sygnale do najbliższego ojca dyrektora. Proszę.

no niestety. jestem na rencie, ze wzgledu na rozchwianie umyslowe. lekarze twierdza ze na zmiany nie ma zadnych szans.

W sam raz na piers Frido:) Twa inwencja twórcza, mnie oniesmiela, też chcę Twoje cv przeczytać:classic_cool:

Gość gość
Acha.Dzięki.Współczuję Frido.Nie będę cię zaczepiała.

czesc paczusiu 👄 widzisz sam, dalabym ci do przeczytania ale nie wiem ktore wybrac. czy to, gdzie opisuje moj romans z elzbieta, krolowa angielska czy moze to w ktorym wyjechalam z tomkiem do krainy kangurow :) .. tyle tego mam.. no po prostu zatrzesienie. a dyrektor chce ciagle nowe :P:D gosciu, alez prosze bardzo. jesli sprawia ci przyjemnosc zaczepianie mnie, to zaczepiaj :)

Aż podskoczylam cyckami z przestrachu:classic_cool: Frido, spoko, wiem, że Elżbieta mnie zdradzała:D

:D no masz tylko dlaczego w takim razie zajszłem cie byłem od tyłu. Nie widziałem cycków :D

och jaki ty jestes paczusiu rozkojarzony 👄 nie z elzbieta na kangurach, tylko raz z elzbieta, a raz z tomkiem na kangurach :) sam, no nie mow... to dlatego byla taka nieobecna kiedy calowalam jej piersi 😠