Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anja

Spirala miedziana?

Polecane posty

Gość gość anja

Czy ktoś stosuje może się podzieli jaką ma i jakie sa doświadczenia pozytywne czy negatywne?

Gość gość
Pozytywne tylko .Pełna dyzpozycyjność do bzykania się

Gość gość anja
Zero stresu w czasie dni pogodnych? A jaką masz?

Gość gość
Zero myślenia ,tylko same przyjemności

Gość gość
Zakładanie negatywne,bezpieczne bzykanie pozytywne.

Gość gość
Ciąża po miesiącu. Taka prawda.

Gość gość
Jak się ruchoa to się zaciąża.

Gość gość
Kurczę tak mało ma kobiet ze za mało faktów, danych, wypowiedzi.

Gość gość
Bo to strasznie stara metoda. I nie oszukujmy się słaba. A w ogóle to wiesz autorko ze to zadba antykoncepcja tylko środek wczesnoporonny?

Gość gość
Ta spirala służy tylko do zamknięcia dziury

Gość gość anja
Może i stara, może i Poronina zależy mi na czymś skutecznym bo więcej dzieci nie chce a długo nie da się w związku żyć bez seksu a już minelomponad rok od ost współżycia

Gość gość
Da się przeżyć bez ********* Ja 3 lata juz bez i żyje i mam się dobrze. ale jak wolicie zabijać swoje dzieci to juz wasza sprawa.

Gość gość
Może wolimy lepszą taką antykoncepcja niż co rok to prorok lub zabijanie małych urodzonych lub wyrzucanie na śmietnik albo nie mienie na chleb dla dziecka sorry

Gość gość
mam spiralę miedzianą od 4 lat ponad, ciąży brak. w lipcu ściągam i chyba zaplanuje ciążę. po tabletkach przytyłam 20 kg mimo ze byly dobrane na podstawie badań. gumy to nie moja bajka. spirala miedziana się sprawdziła

Gość gość
Czy z tej spirali korzystasz kiedy chcesz czy stosujesz ograniczenia? Jak z tą spiralą wygląda krwawienie miesiączkowe?

Gość gość anja
Gość 10:43 jaką masz spiralę, jak miesiączka, czy masz jakieś stany zapalne? Pytam bo planuję takie coś założyć bo gumy to nie moja bajka jak u Ciebie a tabletki odpadają żele względu na obciazenie genetyczne nowotworem i odradzil mi tańszy onkolog

Gość gość
Dziewczyno zakładaj jest wygoda.Miesiączki trochę dłuższe .Dyspozycyjność w sexie pełna.

Gość gość
Wiesz jaka jest najlepsza antykoncepcja? Nie chcesz mieć dzieci to się nie ****asz. 100% skuteczna.

Gość gość
znowu matki polki się zleciały, których nikt nigdy dobrze nie przeleciał, nie lubią seksu i próbują to samo wciskać innym 🖐️ ile macie lat? to taka spirala zupełnie bez hormonów?

Gość gość
Mam 25 lat. I potrafię myśleć trzeźwo. Kazda antykoncepcja może zwieść wiec wole się nie ****** jak nie chce miec dziecka.

Gość gość
Myślicie tylko o tym żeby się p******ic bez konsekwencji.

Gość gość
Kobiety są po to na tym świecie ,aby ich bzykać.Same też lubią być bzykane,po to mają pochwę.

Gość gość
Seks jest po to żeby się rozmnażać. A nie po to żeby tak sobie dla zabawy pobzykac. Kiedys to bylo normalne a teraz takie wynaturzenia ze wszystko sie kreci wokół d**y

Gość gość anja
Pani od rozmnażania ile ma dzieci i co dolny mężowi daje jak chce dziecka stuknij się w głowę. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w temacie to nie wypowiadaj się, najwięcej wypowiadają się te co nie maja owej wkładki. Do gościa z 11:41 jaką masz wkładkę możesz mi więcej coś napisać ?

Gość gość
Mam wkładkę Copper TCA 380 włozoną do macicy w czasie okresu. Wkładki nie czuję i mam wygodę już rok.Wkładanie nieprzyjemne ale trwa tylko chwilę.Zakładał męzczyzna .Prawdopodobnie są lepsi bo potrafią lepiej obchodzić się z kobietą.

Gość gość anja
To mi taką mój gin zaproponował i multiload lub nova kazał się zastanowić ale mam obawy i troszkę się boję powiem szczerze ze myślę o tym od września

Gość gość
ja mam NovaT380 od prawie dwóch lat i jest wszystko ok.Dodam ze nie rodziłam. Mam w pracy kobitke ok 50 letnia i tez po urodzeniu dwójki dzieci miała zakładane spirale miedziane i to kilka,bo wtedy jeszcze nie było mireny i w ciąże nie zaszła,a współzyli swego czasu z mezem prawie codziennie.

Gość gość anja
Ja R odzilam ale juzvnigdy więcej dzieci starczy u mnie wchodzi w grę tylko miedziana tylko panicznie się jej boję

Gość gość
Mam 2 dzieci a teraz nie "daje" bo nie zamierzam miec narazie kolejnego.

Gość gość anja
Też nie daje ale ile można już tak nie daje od ponad roku zresztą to przyjemność dawać nie kara