Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreseeczka

Kosmetyki niemieckie

Polecane posty

Gość Kreseeczka

Hejka, korzystacie z niemieckich kosmetyków? Tzn. takich z Niemiec, a nie, że po prostu niemieckiej marki. Ponoć są znacznie lepsze, jak w ogóle cała chemia z Niemiec. Mojej koleżanki matka kupuje je na http://niemieckachemia.sklep2.pl/ i u nich są tylko takie. Dobre to, czy lepiej normalnie kupić w zwykłej drogerii?

Gość gość
Ostatnio calkiem przypadkowo kupilam zestaw kremow niemieckich (owocowych) i jestem zadowolona

Gość gość
ja zamawiam niemieckie odpowiedniki na chem-bieg , głównie proszek i płyny do płukania, podłóg , naczyń itp.. wydaje mi się że zapach się lepiej utrzymuje niż w polskich produktach.. i na dłużej starczają :)

Gość gość
przecież ten mit niemieckiej chemii juz dawno został obalony a wy dalej powtarzacie te głupoty.one są po prostu bardziej skoncentrowane niż produkty przeznaczone na nasz rynek stąd wrażenie większej skuteczności.ja jakoś nie zauważyłam żeby niemiecka chemia była lepsza od innych.

Gość mahania
ja uwielbiam kosmetyki z dm-u :D szczególnie żele pod prysznic i szampony marki balea,tanie a bardzo fajne :) szkoda,że nie ma ich w pl..