Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucam palenie

Polecane posty

Gość gość

Dosc!!!

Gość gość
Nie chce za pare lat wygladac jak te wszystkie baby,po ktorych od razu widac,ze sa palaczkami :O

Ja tez rzucam. Fakt ze wczoraj spalilam kilka ale mniej niz zwykle. Dzis jednego i nie chce dzis sie skusic. Jutro mam zamiar wgl ani jednego nie zapalic.

Gość gość
Dołaczam się!od dziś zaczynam i nie zapaliłam o rana zadnej fajki. Trzymajmy się musimy jakoś przetrwać te najgorsze dni:)

Oby nie utyc od tego. Ja planuje czesciej jezdzic na rowerku stacj. Njgorzej jest rano no i wieczorem chce mi sie bardzo, nie wspomne jak po alkoholu, ale trzeba o siebie dbac o zdrowie a fajki napewno temu nie sluza...

Gość gość
No właśnie jak nie utyć,,,bedzie się miało apetyt na słodycze, niestety. Ja będę dużo spacerować, nawet jak będzie padało, dużo na świeżym powietrzu:)

Gość gość
Ja też. Dzisiaj tylko 2 fajeczki byly.

Gość gość
dolaczam dziewczyny. probuje rzucic od paru miesiecy, 1,5 miesiaca nie palilam wcale, teraz w ciagu dnia wypalam tylko 2-3 fajki, ale przy wieczorynych czy weekendowych wyjsciach nadal pale jak smok :( ciezko rzucic jak wszyscy znajomi pala, eh.

Gość gość
No to fakt. Bo chyba trzeba by było się zamknąć w domu na pól roku. Ja wole palic weekendowo zawsze jakiś sukces

Gość gość
ja oduzależniłem się od zwykłech swoją drogą. ostatnio się bawię trochę e-papierosem. i powiem szczerze. że już wole to niż tego śmierdziucha ble

Gość Manioszka
Właśnie, to może e-papieros? Ja używam elektryka od roku i jest ok. Kupiłam zestaw Tabaque i naprawdę jest to o wiele lepsze niż zwykłe analogi :)

Gość gość
poczytaj sobie fora rodzin w których ktoś bliski umiera na raka płuc. mi zmarł tata. gdybyś to widziała to byś nie paliła

Gość gość
No i jak tam dziewuszki ?:)