Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edazproblemem

Striptiz, taniec erotyczny dla pary w Warszawie albo gdzieś blisko

Polecane posty

Gość edazproblemem

Chcemy z meżem iść do jakiegos klubu na taniec erotyczny albo bardziej wyszukany striptiz... chce ale troche waham się, że będę tam sie głupio czuć wśród samych napalonych facetów ... była ktróras w takiej sytuacji w takim klubie? napiszcie ...bo z jednej strony mnie to kręci , z drugiej mam jakieś opory, do tego chce też spełnić fantazje męża ... powiedzcie, kobiety chodza do takich klubów? a może któras była na jakiejś" randce" w taki miejscu i opowie jak było? / Tylko prosze bez krytyki jakiejś , jak ktoś chce sie wyżyc i mnie krytykować albo wy smiewać to niech sobie daruje, konkretne wypowiedzi chętnie poczytam bo chce wiedziec czy ktos miał takie doswiadczenia

Gość gość
fajny pomysł

Gość gość
a czemu masz opory? faceci będa sie patrzeć a mąż poczuje zazdrość jak to zobaczy , same plusy

Gość gość
Byłam kiedyś w klubie nocnym ale była specjalna impreza z okazji walentynek , było kilka parek i reszta faceci .... powtórzyłabym to chętnie :) i często z chłopakiem o tym rozmaiwamy loże dyskretne, zaciszne, nikt nie przeszkadza, były przyjemne i rozbudzające wyobraźnie tańce i pokazy ... przyjemne doświadczenie... w Wawce właśnie poza tym można było wynająć pokój i zamówić osobisty taniec z wybraną tancerką no ale to już kosztuje wiecej...

Gość edaautorka
a napiszesz mi gdzie byłaś w jakim klubie na tych walentynkach? masz mojego maila - bardzo cie prosze eda82edzia@o2.pl napiszesz mi jakie to na was wywołało reakcje? jak ty sie czułas przy tylu facetach w takim klubie?

Gość gość
Masz tu link http://www.neworleans.pl/ sory ale nie wiem co ty chcesz żebym ci napisała dla mnie to była bardzo ciekawa i zmysłowa noc , mam zamiar to powtórzyć

Gość AsiaAN
Byłam w New Orleans, klub jest fajny, naturalne dziewczyny. Osobiście polecam

Gość Ania0007
Witam, Jak masz wątpliwości co do klubu to można spotkać się z tancerką erotyczną w mieszkaniu. Większy komfort i luż. Ja polecam Elę: https://tancerka-erotyczna.com/ Tylko zaznaczam, że chodzi o profesjonalny taniec (striptiz) i nic więcej. Pozdrawiam Ania