Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie nadżerki

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu urodziłam pierwsze dziecko i lekarz powiedział, że czas już usunąć nadżerkę, którą mam od dawna. Mam do wyboru wymrażanie lub laser. Któraś z Was miała któryś z tych zabiegów? Czy to bolesne? Czy były jakieś powikłania? Ile trwa taki zabieg? Co polecacie?

Gość gość
nikt nic?

Gość gość
Ja tez chętnie się dowiem, bo powinnam usunąć juz 2 lata temu, ale wiecznie nie mam na to czasu :(

Gość gość
Ja jestem w 14 tygodniu ciąży i też niestety mam nadzerke więc chętnie się czegoś dowiem :(

Gość gość
kiedys tam wymrazalam nadzerke,jakies 8?9? czy nawet 10lat temu. pd tego czasu nigdy juz nie mialam. samo wymrazanie najprzyjemniejsze nie jest ale i nie tragiczne. po nim kilka tyg (2czy 3nie pamietam) leczenia globulkami i juz.

Gość gość
ja mialam wymrazana jakies 3 lata temu przed ciążą zabieg trwa chwile bez tragedii nic mi sie nie działo.potem szybko zaszłam w ciąże ale lekarz prowadzacy zdziwil sie ze mialam wymrazaną stwierdził ze to juz "starodawny" sposób wiec nie wiem zapytaj lekarza swojego najlepiej

Gość gość
Rozmawiałam z lekarzem, ale wiadomo, że inaczej to z jego strony wygląda, a inaczej dowiedzieć się od kogoś, kto to przeszedł.