Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazjuję o starszym

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co chodzi, coś ze mną nie tak? Na jakimkolwiek etapie życia bym nie była zawsze fantazjuję o jakimś starszym facecie. "daddy issues" normalnie. Bez przesady starszym, ale hmmm "nieosiągalny". Obecnie o moim szefie. Na uczelni o pewnym asystencie... Nic z tym nie robię oczywiście, głupia nie jestem żeby pakować się w takie bagno, ale nie zmienia to faktu że najbardziej podnieca mnie zawsze jakiś nieosiągalny facet. Da się z tego wyleczyć? Czy już zawsze tak będzie, że będę z X i będę z nim szczęśliwa, ale po nocach będę fantazjować o Y (a którym nie chciałabym być tak naprawdę)?

Gość
może po prostu lubisz starszych.:) co w tym złego? :D

Gość gość
a fantazjuj sobie

Gość
i dlaczego określasz taki związek jako bagno? :D

Gość gość
fantazjuj sobie,ja np.fantazjuję o pieszczotach stóp atrakcyjnej,zajętej a i tak to się nie spełni

Gość gość
Jakby to było takie proste znalazłabym sobie starszego faceta i tyle. Problem jest taki, że co innego "lubię" na co dzień a o czym innym fantazjuję. Faceci, którzy mnie pociągają seksualnie zupełnie nie pasują mi pod żadnym innym względem...

Gość
a może jak spełnisz fantazje to okaże się że to właśnie to...:P ja tak miałam :D

Gość gość
A ja fantazjuje sobie, że ktoś o mnie fantazjuje.

Gość
chociaż zawsze podobali mi się starsi faceci to jakoś nie wyobrażałam sobie że moge z takim być.;) ale jednak wyszło inaczej.:) chociaż sobie postanowiłam po ostatnim że nie chce się spotykać ze starszymi bo zraziłam się że ostatni zachowywał się jak treser, chciał mnie wychowywać, wywyższał się:O Jednak nadal zwracam uwagę głównie na starszych :D

Gość gość
good girl gone bad - opowiedz, proszę. Chciałabym usłyszeć tę historię. PS. Tylko niezmiennym elementem moich fantazji jest to, że ci faceci są nieosiągalni. Szef np. ma żonę i nie zdradza żadnych przejawów chęci skoku w bok. Szanse na realizacje oscylują wokół zera.

Gość gość
gość dziś :D

Gość
Tylko ja zaraz wychodzę i nie mam już za bardzo czasu...Ale w skrócie napiszę, bez szczegółów...co chcesz wiedzieć? :)

Gość gość
a ja mam jakieś dziwne uczucie że starszy fantazjuje o mnie

Gość gość
kogo znalazłaś spełniając fantazje? jakie fantazje? jak się historia skończyła?

Gość
Chociaż tamten związek to chyba nie jest dobry przykład bo jednak myśle ze nie chodziło o to ze jest starszy tylko o jego zachowanie, charakter.:) Z tydzień temu się do mnie odezwał, bo żadna długo nie wytrzymałaby jego charakterku. A ja co najwyżej czuje do niego obrzydzenie po tym co zrobił...

Gość
napiszę zwięźle...jakoś zawsze zwracałem uwagę na starszych, podkochiwałam sie w kolegach brata:D Ale jakoś siebie z takim nie widziałam, dziwiłam się mojej siostrze ze ma starszego. tamtego faceta poznałam przypadkiem. Na początku myślałam że to własnie nierealne...nie wiem dlaczego.:P W ogóle na początku nie wyobrażałam sobie ze pójdę z nim do łóżka, ale stopniowo to zaczęło się zmieniać. :P Bo ja miałam niecałe 19, a on 28. Skończyło się tak jak się kończy większość związków...;)