Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość

Drogie kafeterianki czy ktoras z was jechala w podroz okolo 20sto godzinna z trzy miesiecznym niemowlakiem ktory na dodatek nie cierpi siedziec w foteliku/wozku? Moje pytanie brzmi jak dalyscie sobie rade, czy macie jakies metody i co wam pomoglo ;) dziekuje za kazda pomoc ;)

Gość gość
Nie wiem czy to dobry pomysł. Autorko, a musisz jechac? Ja bym chyba spróbowała pojechać pociągiem w nocy tak żeby dziecku łatwiej się spało w wózku. Aczkolwiek 3 miesięczne dziecko dużo nie pośpi... Ciężka sprawa autorko. Moje dziecko pociąg usypia. A jak będzie z Twoim to nie wiem.

Gość gość
Moje ladnie spi w nocy i tak tez planujemy jechac,jako ze niemowlam nie moze siedziec w foteliku wiecej niz 3h zakupilismy specjalna tak jakby kolyske do przewozu dziecka wiec jest szansa ze bedzie spala. Niestety musimy jechac samochodem.

Gość gość
jechałam 1500 km z 3- miesięczniakiem, wyjechaliśmy na noc, był wygodnie ubrany, w rzeczy nawet nieco za duże, żeby go nic nie gniotło, uwierało itd. , spał w foteliku, na postojach w gondoli, pamiętaj o termosie z goracą woda jeśli karmisz mm i chłodną w butelce, czymś na przebranie, chusteczkach i pampersach, kocyku, o tej porze roku może jakieś ubranko z kapturem, bo w samochodzie nie możesz mieć przecież za goraco, a maluchowi może być w główkę chłodno, weź koniecznie coś na brzuszek np. espumisan i jakieś zabawki

Gość gość
Moje ladnie spi w nocy i tak tez planujemy jechac,jako ze niemowlam nie moze siedziec w foteliku wiecej niz 3h zakupilismy specjalna tak jakby kolyske do przewozu dziecka wiec jest szansa ze bedzie spala. Niestety musimy jechac samochodem.

Gość gość
gość dziś A co do za kołyska? to nie jest zwykły fotelik? można przewozić w nim dziecko? proszę o linka

Gość gość
To wyglada jak gondola ale jest zabezpieczona tak jak fotelik jest sztywna i twarda .wyglada jak maly czolg :)

Gość gość
https://www.google.co.uk/search?q=car+sleeper&client=ms-android-hms-tef-gb&source=android-browser&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI06THup6YyQIVpetyCh0E0As1#tbm=isch&q=car+sleeper+infants&imgrc=HTpb7lpZj6ySIM%3A

Gość gość
Wpisz w googlr Infant car sleeper

Gość gość
Infant car sleeper

Gość gość
Czy ma ktos jeszcze jakies rady?