Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingaaaaaaa

kogo bys zaprosił na randke a brak Ci odwagi

Polecane posty

Gość ingaaaaaaa

Witajcie czy spotkaliscie sie z taka sytuacja ze np on ,ona tak wam sie spodobal ze najchetniej odrazu byscie sie z nim, z nia przespali ale z powodu braku smialosci lub braku odwagi tego nie zrobiliscie bo np.byla to osoba zajeta.a wam zapalila sie czerwona lampka,bo np pomysleliscie ze nie macie szans

Gość gość
Zajęta w jakim sensie?

Gość ingaaaaa
No nie tak odrazu ja tez po rozmowie ,i te idiotyczne zasady psuja nam droge do szczescia:( a wystarczy zeby mezczyzna powiedzialby-przepraszam ale pomyslalem ze moze wyskoczylibysmy na piwo ,pytam bo nie ukrywam ale spodobalas mi sie .jakby tak do mnie zagadal to przeciez nic zlego by sie nie stalo ,a to nie facet inteligetny nie moze tak sie zachowac:( a kobiety potem cierpia

Gość gość
Autorke bym zaprosil;-)

Gość ingaaaaa
Tak nie zaprasza .ale mezczyzni mogliby te konwenanse czasem w kieszen wsadzic

Gość gość84
Oj dawno się już nie zdarzyło. Jedyna sensowna i wolna koleżanka akurat nie jest dobrym materiałem na dziewczynę.

Gość gość
To bardzo rzadko zdarza sie ,ze po poznaniu i wymianie zdan ma sie ochote .....ale zdarzylo mi sie i niestety to działo sie chyba widocznie tylko w mojej glowie .ale tez jestem ciekawa czy panom zdarzaja sie takie sytuacje i jak czesto?