Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są wasze pomysły na zerwanie z obżarstwem?

Polecane posty

Gość gość

Obżeram się i nie mogę przestać, nie chce mi się cwiczyć, jak z tym skonczyc i zaczac jesc normalnie. Normalnie, to znaczy jak. Jakie sa wasze sposoby.

ja jestem teraz chora i zjadłam dzisiaj tylko 3 małe bułki i 2 batony, nie miałam siły gotować tak się źle czułam...

Gość gość
mam zachorować? Ale i tak zjadłas batony i bułki.

Gość gość
Foreverslim to jedyny środek który pomógł mi i nie tylko mi w pozbyciu się nadwagi.Jestem jego wielką fanką.Jeżeli ktoś by mnie zapytał czy go brać powiedziałbym że tak.

Gość gość
Nie kupuje rzeczy które zmuszają mnie do obrzarstwa wiem że nie mam i już.robie zakupy racjonalnie przemyślane ale nie dużo tak by mi starczyło na 2-3 dni maks owoce warzywa troche wędliny nie kupuje chleba czasem 2 kajzerki tylko mam pumpernikel albo mace.żadnych produktów ponad tylko te na przeżycie niezbędne nagroda jogurt.

Gość gość
gościu, a podasz przykładowe menu? a jesli masz ochote niezłomną na cos dobrego, to co robisz? chudniesz na takim jedzeniu?

Gość dobromila891
Mój apetyt znacznie zmniejszył się gdy zaczęłam przyjmować African Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej ciągle jadłam i jadłam nie mogłam zaspokoić swojego żołądka a teraz jem 5 posiłków dziennie i nie podjadam;) schudłam już 16kg w 2 miesiące!