Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życiowy nieduacznik i leń

Polecane posty

Gość gość
LaMorenaInez dziś uczę się w szkole policealnej dla dorosłych .

Gość gość
stulej84 pisze z fona dziś to też prawda ... niestety .. :O

Gość gość
Ja to chce co robić ale tracę wątek w trakcie pracy i za chwile zabieram sie za coś nowego zapominając o tamtym a kiedy na chwilę zniknę w wc wychodze i z przykrością stwierdzam że nie wiem w co włożyć ręce bo niczego nie zrobiłam tylko rozgrzebałam i mam jeszcze więcej roboty niż przed. Ja wręcz czuję że mam problem z neuroprzekaźnikami ale u mnie zaczęło się to po osłabieniu organizmu jakieś 15lat temu kiedy to przeszłam czarną serię powikłań po nie leczonych grypach min. półpaśca przeszłam i zapalenie nerek Dziś już wiem że moja flora pasożytnicza zdominowała równowagę mojego organizmu ale te 15lat spowodowało niezłe spustoszenia w moim organizmie. Świadomość że ma się robaki w mózgu powodują we mnie bezsilność. Nawet teraz drga mi powieka bo coś mi tam pełza pod nią. Ale na dniach przejdę terapię na pasożyty i może z czasem się troszeczkę podreperuję i uwolnię od tej nieszczęsnej depresji tym bardziej że ja nie mam najmniejszych nawet powodów do depresji. Biorę się za siebie.

to może poszukaj do tego jeszcze jakiegoś zajecia? :) jakaś niezbyt wymagajaca praca, cokolwiek :) podobno im czlowiek ma wiecej na glowie tym potrafi sie lepiej zorganizowac :)

Gość gość
zabił tasiemca

Gość gość
gość dziś najważniejsze co musisz zrobić to nie stać w miejscu . Ja stanąłem i dopiero dzisiaj po wielu latach się ocknąłem.....

Gość to ja autor tego tematu
Dzisiaj przemyślałem całe swoje życie . Wiem że już wiele spraw nie naprawię moje błędy i życiowa apatia . Mam słabą psychikę łatwo się poddaję słowom innych ludzi. ale dość tego .

Gość gość
Każdego dnia musisz zwiększać swoją poprzeczkę . każdego dnia musisz przezwyciężać swoje myśli. odpuszczasz? bo jesteś słaby za słaby. musisz zacisnąć zęby i i to robić nawet jakby ci się nie chciało, nawet jakby cię głowa bolała , czy po prostu pogoda była by do d**y to wszystko to tylko pretekst do rzucenia tego co robisz "bo nie mam sił". Ja przez 3 lata walczyłem ze sobą, upadałem wiele razy miałem momenty słabości. Ale w końcu walka z samym sobą, ze swoimi myślami stała się codzienności. Weszło mi to w nawyk do takiego stopnia że wyłączałem komputer z zasilania, i walczyłem robiłem to co miałem zrobić, jeśli korciło mnie do komputera wychodziłem na zewnątrz, byleby na ten moment zapomnieć o przyjemnościach. W końcu któregoś dnia tak mnie korciło do laptopa że myślałem że zwariuję wziąłem się za bieganie, całkowicie przez to zapomniałem o przyjemnościach. Zostałem na początku wyśmiany przez ludzi z mojej okolicy jak zauważali mnie biegnącego w stroju sportowym, ale nie zraziłem się. Do tej pory biegam. Przychodzę do domu spocony ale z satysfakcją i od razu siadam do zrobienia rzeczy , które mam zrobić. Teraz używam laptopa 1 - 2 razy na tydzień. Sytuacja się znacznie poprawiła bo kiedyś całymi dniami i nocami potrafiłem siedzieć do 1 - 3 godziny (był moment kiedy potrafiłem do rana siedzieć a potem chodziłem cały dzień niewyspany) i przeglądać głupie strony albo grać . teraz w ogóle nie gram. Wolę się z kimś spotkać niż siedzieć na facebooku albo zwyczajnie zadzwonić - kiedyś siedziałem całe dnie na facebooku. Jestem z siebie zadowolony . I wreszcie czuję że żyję. :)

Gość gość
bo świat nas tak właśnie niszczy . a my się mu dajemy..

Gość gość
to prawda

Gość gość
00:19 kurde, brawo gościu !

Gość gość
* miało być do 01:19

Gość gość
01:19 i to jest postawa godna naśladowania

Gość gość
gość dziś za cholerę bym tego nie zrobił - szacunek !

Gość to ja autor tematu
do gość 01:19 świetna postawa :)

Gość gość
nie doszedłbym do tego stanu bez samozaparcia dzisiaj jestem chwilę tylko na laptopie. właśnie wróciłem z biegania , od 6 rano jestem na nogach , przebiegłem 4 kilometry jest ok. To i tak dla mnie dużo . Zapisuję się od nowego roku na prawo jazdy . Krok dalej . :) polecam warto zrobić coś wbrew sobie ja robię i czuję się znacznie lepiej kiedy pobiegam albo zrobię coś w co muszę włożył maksymalny wysiłek :)

Gość gość
super :)

Gość gość
a kto to jest "nieduacznik" bo ja nie znam takiego słowa

Gość gość
nie ma takiego słowa w języku polskim jak "nieduacznik", autor tego tematu rzeczywiście jest kretynem