Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umciakrakow

Jak?

Polecane posty

Gość Umciakrakow

Hej. Mam przyjaciółkę/koleżankę. Do rzeczy. Znam pewną dziewczynę już długo. Przez neta z nią czasem rozmawiałem, nic nadzwyczajnego. Początkiem roku, wróciła z innego miasta. Od czasu do czasu spotykamy się, nic wielkiego - kino zazwyczaj bo oboje lubimy filmy. W pewnym momencie zdałem sobie sprawę z tego, ze mi się podoba. Chyba za późno. W końcu poszliśmy na imprezę. Nie wyszła ona za dobrze. Po tym jednak zjebałem totalnie. Byłem pijany Próbowałem ją po chamsku pocałować . Ani be Ani me Ani kukuryku. Odwróciła głowę. Parę dni poźniej przeprosilem za to i zaproponowałem kino. Zgodziła się. Byliśmy obejrzeliśmy, zjedliśmy i się rozeszlismy. Nic nie próbowałem. I tu sedno sprawy. Nie wiem jak jej pokazać, że mi się podoba.(tu bardziej charakter) a nie chciałbym jej zrazić do siebie. Tak wiem jestem cipa...

Gość Umciakrakow
Nikt nic nie pomoże :(

Gość gość
Co tzn"tu bardziej charakter "?

Gość gwoli wyjasnienia
A po co te podchody i czekanie? Napisz jej: czy wyobrazasz sobie cos wiecej ze mna niz tylko wspolne chodzenie do kina? podobasz mi sie, dlatego pytam. I juz po reakcji bedziesz wiedzial jak ona to widzi. Wiem, malo romantyczne ale obecny swiat tez z romantyzmem ma zero wspolnego.