Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agalys

Mamy na Styczeń 2016 :)))

Polecane posty

Witam Wszystkie przyszłe mamy, które w styczniu spodziewają się swoich pociech:) Zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoimi rozterkami.

Może na p0pczątek się przedstawię ;) Mam na imię Agnieszka, jestem już mamą 8-letniej dziewczynki. Oprócz niej wychowuję 14-letniego brata, dla którego jestem rodziną zastępczą. Na 16 stycznia mam termin drugiego porodu. Niestety moje maleństwo (kolejna córeczka :))) ) trochę za bardzo się spieszy na ten świat i przez to od trzech dni mój dzień polega na leżeniu w łóżku. Może któraś z Was Kochane jest w podobnej sytuacji? Czekam na rady jak nie zwariować leżąc cały dzień ;)

Gość Sterne
Cześć! Ja urodziłam w styczniu 2015. Nie mogę uwierzyć, jak szybko to zleciało. Pamiętam, że mimo bezproblemowej ciąży, na końcu nie mogłam ani siedzieć, ani leżeć, ani stać. Trzymam za wszystkie przyszłe mamy kciuki, już niedługo, jak ja przed momentem, będziecie wyciągać swoje pociechy spod łóżka/stołu/zza komody. :)

Cześć :) Pierwszą córkę rodziłam w 2007r. Dziś już ma 8 lat- aż trudno w to uwierzyć. Rosną dzieciaki jak na drożdżach . Tamta ciąża przebiegała bez komplikacji, teraz niestety tak fajnie nie jest. Ale jestem dobrej myśli ;)

Gość gość
hej, mam na imię Ania, mam już 5 letniego syka i spodziewam się drugiego. termin mam na 1 styczna:)

Gość gość ika
I jak styczniowki,posypala sie juz ktoras? Mój termin to 19.01, narazie nic się nie dzieje, czekam

Gość gość
mnóstwo świetnych, tanich, używanych angielskich ubranek w świetnym stanie! sklep internetowy http://e-rafix.pl/

Gość gość
Hej☺ Ja mam termin na 12.01 z om i 20.01 z usg i narazie cisza, czasem tylko brzuch lekko zaboli a już chciałabym być po. Eh.

Ja jeszcze w dwupaku ;) Jeśli do 13.01 nie urodzę mam się stawić w szpitalu. A jak u was?

Bardzo proszę przyszłe mamy o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej stanu wiedzy kobiet w ciąży na temat żywności funkcjonalnej :) poniższa ankieta ma formę testu :) dzięki czemu będziecie Panie mogły sprawdzić co wiecie na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź :) link: http://www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K

Bardzo proszę przyszłe mamy o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej stanu wiedzy kobiet w ciąży na temat żywności funkcjonalnej :) poniższa ankieta ma formę testu :) dzięki czemu będziecie Panie mogły sprawdzić co wiecie na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź :) link: http://www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K