Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla żony na urodziny ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam kupić mojej na jej urodziny. Kwiaty to podstawa, ale ... ?

Gość wirnik6
wiesz co u mnie sprawdził się układ wycieczka do Krakowa + kolacja w restauracji Mekong + kwiaty + bransoletka srebrna + dobra noc ;)

Gość barnej99
u mnie sprawdziły się dodatki do samochodu, kupiłem jej GPS bo wiecznie błądzi (jest przedstawicielką handlową) na avans.pl kupowałem dla zainteresowanych ,nowy 7 calowy , polecam coś praktycznego

Gość marysia8383
Może kup jej mini drzewko takie jak tutaj: http://florexpol.eu/365-minidrzewka-owocowe . Super są te oferty . Ja mam taką cytrynkę, która się elegancko prezentuje w salonie. A w lecie wystawiam ją na balkon.

Gość gość
zalezy co zona lubi robic, jakie ma zainteresowania, ja bym mojej na przykald dobra książkę kupil bo wiem, ze uwielbia, ale czy twoja tez? Ostatnio dostala bielizne, była bardzo zadowolona, innym razem dostala zabawna gre planszowa z gryplanszowe24 także najpierw pomysl o tym co lubi a potem poszukaj w necie

Gość gość
Ja np jako kobieta lubię praktyczne rzeczy, ladna bieliznę, kosmetyki, fajna koszulę, nie tylko mężczyznom sie je kupuje na urodziny. Albo bon podarunkowy. No i podstawa to romantyczna kolacja ugotowana przez faceta.

Gość anushka to ja
Zalezy jakim budzetem dysponujesz i od tego jaka jest Twoja zona,co lubi a czego nie? Lubi wyjscia do kina,restauracji? Moze do teatru...moze na basen? A moze woli wieczor w domu,z lampka wina przy dobrym filmie lub muzyce, ksiazce? Zapros ja do hotelu,kip piekna bielizne. Poczujcie sie jak para kochankow na schadzce. Kolacja,spacer a w pokoju wino lub szampan,swiece i seks pod prysznicem :-) powodzenia

Gość mobea
Proponuję biżuterię. Moim ulubionym sklepem internetowym jest http://www.ethomas.pl/index.php/pl/ kupuję tam piękną biżuterię ze stali chirurgicznej - czyli jest ona o wiele tańsza, jednak mimo to nie śniedzieje i nie rdzewieje. Myślę, że tam znajdziesz super prezent

Gość saik

wiesz co, spróbuj może na tophifi coś wyhaczyć, mają mase fajnych sprzętów audio i to w dobrych cenach.