Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rezygnacja z matury

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie związane z maturą i jej rezygnacją podczas egzaminów. Rok temu podchodziłam do matury po egzaminie z matematyki zrezygnowałam bo wiedziałam że nie zdam sprawdziłam odpowiedzi w necie. Polski zdałam, moje pytanie jest następujące czy mam go pisać jeszcze raz czy te egzaminy do których nie podeszłam ? matematyka, niemiecki i ustny polski. Dodam że czytałam wszystko co się da na ten temat i wynikało z tego że polskiego nie będę musiała zdawać ale ja reszty egzaminów nie zdałam bo zrezygnowałam a nie że nie zdałam. A tu jest różnica. Proszę o pomoc.

Gość gość
Podchodzisz jeszcze raz do tych, których nie pisałaś, polski zdałaś, czyli do niego nie podchodzisz chyba, że wynik Cię nie satysfakcjonuje.

Gość gość
Dziękuje serdecznie :)

Gość mortifer
Pokolenie z pokolenia więcej może wiedzieć aniżeli jego poprzednicy. Gwarantuje to bezpieczny internet. Jednakże. Starsze pokolenie rozumiało sytuację nic nie wiedząc o innych użytkownikach życia. Dzisiaj są wirtualne społeczności rosnące z tysiąca w tysiąc użytkowników, a jednak to (dzisiejsze pokolenie) głupsze jest od poprzedniego. Dzisiaj widzą, słyszą... i nie tylko dorosłych, a i tak brną.