Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy u dzieci pojawiają się pieprzyki, znamiona

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, kiedy pojawiają się na ciele dziecka pieprzyki? Moja córka ma 11 miesięcy i jak na razie ani jednego pieprzyka na ciele. Dziwi mnie to bo ja i mąż mamy bardzo dużo znamion. Maż nawet kilka na twarzy. Zastanawiam się czy jest jakiś określony czas kiedy znamiona robią się widoczne.

Gość gość
ja mam kilkanaście małych piperzyków na twarzy, na ciele też się znajdzie i u mnie i u męża. Córka ma 3 lata i na jeden mały na skroni. Moja mama mówiła, że pieprzyki pojwiały mi się stopniowo.

Gość gość
Ja u mojej córki zauważyłam jak na razie 2malutkie pieprzyki. Pierwszy z nich pojawił się kiedy miała ok 1.5 roku. Jednak mogą one pojawiać się stopniowo. Ostatnio zauważyłam tez nowy pieprzyk u mojego 6 latka.

Gość gość
A moj syn juz jako niemowlę miał pieprzyk na posladku, teraz ma 4 lata i ma juz kilka pieprzyków, łącznie chyba 6, pojawiają się stopniowo i są niewielkie, ten na pośladku jest od poczatku dość duży i ciemny.

Gość gość
U moich córek pojawiły się już przed roczkiem. Młodsza 11mc ma jeden malutki a starsza 4 latka ma już kilka i przybywają po lecie.