Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką macie karuzelkę do łóżeczka i czy polecacie czy odradzacie

Polecane posty

Gość gość

proszę o opinie z pierwszej ręki :)

Gość gość
Tiny love. Super była. Bez projektora ale uważam że zbędny jest.

Gość gość
Ja też miałam z tiny love. Nie pamiętam nazwy modelu, ale miała 18 melodyjek. Byłam bardzo zadowolona, bo muzyka byla naprawdę ładna, nie wk...wiajaca jak wiekszosc pozytywek. Jak dziecko wyrosło z karuzeli, można ten grający element odłączyć i dziecko ma zabawkę grającą, więc podsumowując - zakup nie tylko na okres niemowlęcy. Ja kupiłam używana, praktycznie niezniszczona na olx.

Gość gość
Nie miałam przy pierwszym dziecku, przy drugim nie potrzebuję.. tzn. MIAŁAM, ale to była porażka... dostałam karuzelę, firma znana, model karuzeli również... wszystko ladnie wykonane itp.. ale te melodyjki tak głośne, że masakra.. nie wiem, jak to miało usypiać dziecko... element był odczepiany, ten z pozytywką.. więc czasem kładłam go w najdalej oddalonym od łóżeczka miejscu, przykrywałam kocem czy ręcznikami i dopiero wtedy ur******ałam melodyjki. Zatem u nas karuzela nie robiła za karuzelę, a jedynie na sprzęt grający kołysanki.. i tak jak mówię... po odpowiednim jego wyciszeniu

Gość gość
Up. Tylko proszę, podawajcie konkretne modele.

Gość gość
Przypomniałam sobie.. moja to była Vtech... i jak pisałam.. melodyjki ok, wszystko ok.. ale NIE do zasypiania.. Zresztą w ogóle nie wiem, do czego karuzela ma służyć... bo przy spaniu dziecko ma mieć spokój i żadnych bodźców wzrokowych, a do zabawy to karuzela wisi zbyt wysoko.. Melodyjki ok, bardzo fajne.. tylko zbyt mała regulacja głośności

Gość gość
ja odradzam canpol baby sun baby!!! nie kupujcie tego g...a. Zmarnowane pieniadze. Karuzelka ma same wady. Projektor jest bardzo ciezki, az karuzelka sie pod nim ugina, ma sie wrazenie ze plastikowy palak zaraz sie ulamie i spadnie...na glowe dziecku. Bardzo zle sie montuje, ja musialam dodatkowo zawiazywac tasma bo karuzela kiwala sie na boki. Projektor to niewypal, nie wiem co to mialo byc ale zadnych ksiezycow, gwiazdek nie wyswietlal tylko jakies rozmazane ksztalty.

Gość gość
Tiny Love Wyspa Marzeń REWELACJA fruwające zwierzaki zawsze ustawiają się frontem do klienta.Maluch widzi całe zwierzątko a nie tylko od dołu "nogi".Regulowana głośność miłe dla ucha melodie, odczepiany pałąk więc jak już duży był miał samą pozytywkę przy łóżeczku i sam nią sterował.I do tego pilot którym można było wyłączyć jak wcześniej usnął lub dalej załączyć gdy jeszcze nie spał bez konieczności pokazania się malcowi. Kupiłam używaną na allegro i byłam baaaardzo zadowolona.Wciąż ją mam i może komuś opchnę

Gość gość
Nie polecam miśków z fisher price! Ciągnie baterie jak szalona, po jakimś czasie zaczęła się wyginać, prawie spadła dziecku na głowę, mimo, że zamontowana poprawnie, poza tym jak jedna melodyjka przeleci dwa razy karuzelka się wyłącza i nie da się tego zmienić, trzeba znowu włączać, fakt, że można pilotem, ale co z tego? Powinno grać cały czas... Drogie to, a nie warte swojej ceny

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką: Tiny Love wyspa marzeń. Wspaniała jakość wykonania, zwierzątka mój synek pokochał od pierwszego wejrzenia. Pozytywkę ma przy łóżeczku do dziś. Melodyjki bardzo miłe dla ucha.Świetnie się trzyma łóżeczka (nie ugina się jak miśki czy pszczółki Fisher Price'a) i nie odstaje jakoś bardzo od szczebelków (chodzi o mocowanie). Jeden z moich najlepszych zakupów dla dziecka. Zobacz sobie w jakimś sklepie i porównaj z innymi.

Gość gość
Skip Hop Tree top, swietna moj synek ja kocha.Jak klade go spac to na jej widok piszczy z zadowolenia :)

Gość gość
Ja mam karuzelkę jakąś zwyczajną, żadnej znanej marki, za kilkadziesiąt zł (nie wiem dokładnie, dostałam w prezencie). Pozytywka jest nakręcana i gra na tyle długo, że mogę ją nakręcić i zostawić małego na czas szybkiej toalety porannej. Synek bardzo się cieszy i ożywia, więc nakręcam ją, kiedy chcę go pobudzić. Nie byłby w stanie usnąć przy tych latających miśkach. Na noc ją zdejmuję z pałąka.

Gość gość
Manhattan toys. Kontrastowe karty. Bez pozytywki. Staraj sie nie przebodzcowac dziecka.

Gość gość
Seria wimmer-ferguson ;) za jakies trzy miesiace bede wystswiac na allegro za piec dych. Jest w idealnym stanie. Bez problemu mozna tez na jej wzor zrobic taka samodzielnie. Dziecko jeat bardzo skupione na wzorach i zainteresowane nimi.