Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość swoich rodziców

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata. Moim zdaniem nie mam wyrobionego własnego zdania. Ciągle jestem atakowany przez rodziców słownie. Nauczyli mnie strachu, cięzko mi teraz w życiu. Nie mam siły na naukę na nic z. Zniszczyli mnie psychicznie , od zawsze byłem z nimi zero przyjaciół zero spotkań. Psychika mi raz siadła jak miałem 17 lat chciałem się zabić ale wymiękłem. Zawsze się wydzierają na mnie jak robię to co uważam za słuszne. Mam ochotę się wyprowadzić ale mam za mało kasy na koncie. Wczoraj matka mnie przedrzeźniała i prowokował bo miała jakieś humory zaczęła się ze mnie śmiać ja się wkurzyłem krzyknąłem że mam dość ojciec machnął ręką żebym się uspokoił bo mecz ogląda. Matka zaczęła w kółko chodzić położyła się potem wstała chodziła zła śmiała się mnie a ja myślałem że mnie szlak jasny trafi. . Wyszedłem z domu pochodziłem matka zaraz dzwoni: "wracaj natychmiast do domu" wyłączyłem komórkę . Wróciłem koło 1 do domu ,chciałem sobie muzyke właczyć żeby się uspokoić matka wzieła i szarpła za kabel od neta ... powiedziałem ze nie idę spać a ona że ją to guzik obchodzi i czeka jak pójdę spać. Nie chciało mi się spać . Zaczęła mi grozić że pożałuję i to ostatni raz i że nigdzie nie wyjdę. Zaśmiałem jej się prosto w twarz. Dzisiaj awantura bo ojciec zaczął mi w pokoju sprzątać. Ja do niego mówię po co mi sprząta? a on że to nie moja sprawa wziął odkurzacz i zaczął mi odkurzać do była ewidentna prowokacja z jego strony , bo wczoraj sprzątałem. 2 dni temu... chciałem się pouczyć na kolokwium .. to on co..włączył na cały dom Radio Maryja (taki niby z niego katolik......) ... to przyciszyłem o matko jaka awantura była... szkoda słów. Mam ich dość serdecznie...

Gość gość
nie szukam pocieszenia bo nie o to chodzi ... tylko osób które mają to samo co ja :O

Gość gość
nikt mi nie odpowie pewnie po co się trudzić lepiej odpisywać na jakieś głupoty :/

Gość gość
CO AMSZ PRETESCJE ; z toba sie neid a zyc, wyprowadz sIE!!!

Gość gość
Przykra sprawa. No niestety sama mam toksycznych rodziców wiec wiem ze to ciężko. Zerwij z nimi kontakt zanim calkiem zniszczą Ci życie!!! Ja mam teraz mega problem bo starzy mi się wpieprzają w moja rodzinę chociaż z nimi nie mieszkam. Zmarnowani mi cala młodość. Rozwalali wszystkie przyjaźnie. Posłusznie siedziałam w domu i robiłam co chcieli. Nie daj sobie zmarnować najlepszych lat.

Gość gość
puki bedziesz z nimi mieszkal to nic nie zrobisz,chociaz bedziesz tanczył jak oni zagraja to i tak bedziesz najgorszym synem,jak sie zbuntujesz to juz w ogóle bedziesz wrecz wyrodnym synem.Jedyna rada zacisnac zęby,skonczyc studia i wyprowadzic sie,najlepiej daleko.

Gość gość
gość dziś co tam piszczysz? lepiej weź słownik bo bulgoszesz coś pod nosem

Gość gość
daj meila,może ci pomoge

Gość gość
Ludzie, jak ze starymi nie umiesz żyć, to niedobrze.

Gość gość
Nie z każdymi starymi da się zyc...

Gość gość
A z obcymi bywa jeszcze gorzej.