Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy ludzie są głupi i chytrzy allegro

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca sprzedaję dwa płaszcze jeden ja kupiłam a drugi kupiła mi mama ( dłuższa kurtka ) Są praktycznie nowe , brak jakichkolwiek oznak noszenia bo miałam je na sobie zaledwie kilka razy i na drogę do pracy . Obecnie sporo schudłam i sa mi oba za duże więc postanowiałm sprzedac na allegro za atrakcyjna cenę . Płaszcz kosztował 350 zł sprzedaję za 150 zł , a kurtka kosztowała 310 zł a sprzedaję za 100 zł - zero klienta od miesiąca . Przed chwila patzryłam na inne płaszcze i kurtki o co chodzi a tam ..... szmaty dosłownie szmaty z lumpsu płaszcz ludzie licytują do 200 zł !!!!!!! nie wiem czy chodzi tu o adrenaline i licytacje od 1 zł czy o co ????? każdy mi mówi ze sliczne te ciuszki i gdyby nie rozmiar to zaraz by kupiły a na allegro zero zainteresowania !!!! o co tu chodzi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość gość
popieram miałam podobna sytuację w końcu zrezygnowałm ze sprzedaży , przekazałam biednej rodzinie i byli mi bardzo wdzięczni

Gość gość
Ludzie maja kiepski gust

Gość gość
daj linka do tych płaszczy

Gość gość
wystaw na licytację od 1 zł, jest duża szansa że końcowa cena będzie nawet wyższa od twojej zamierzonej, ja kiedyś wystawiłam nowiutki smartfon za 450 zł, zainetesowania brak, po jakimś czasie wystawiłam na licytację i cena przekroczyła 500 zł!!!

Gość gość
daj linka do oferty

Gość gość
LICYTUJA Z INNEGO ID ADRESU wlasciciele ubran !!!!! SPRZEDAJE DO ZA 350 tys nowy i tez nei ma kupca:-(

Gość gość
dokładnie, jeśli cena ich nie zadowala, bo widzą że np. licytacja idzie kiepsko, a nie chcą oddać za grosze to sami przebijają swoją ofertę z innego konta

Gość gość
dom ? i ktos ma kupic dom na allegro bez ogladania ?