Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca jako sekretarka

Polecane posty

Gość gość

Po macierzyńskim chciałabym pracować jako sekretarka. Jestem na 2roku administracji. Myślicie, ze mnie gdzies przyjmą ?

Gość gość
jezu a masz jakies doswiadczenie w takiej pracy? jesli myslisz ze sam kierunek ci to zagwarantuje to jestes pusta

Gość gość
A jakie masz kwalifikacje? to że studiujesz administrację to nie wystarczy . Zeby być sekretarką musisz znac ze 2 języki obce , musisz też być ładna , zgrabna bo będziesz reprezentować firmę , musisz znać biegle word excel i obsługę urządzeń biurowych Ile masz lat ?

Gość gość
własnie , musisz też mieć doświadczenie zawodowe . masz jakieś? znasz języki ?

Gość gość
najlepiej chinski i japonski , krotkie mini obowiazkowo i dyspozycyjnosc weekendowa na tzw "delegacje ':D Widac, ze zadna nie prawcowala jako sekretarka a wymadrza sie jedna przez druga

Gość gość
Skąd mam miec doświadczenie? Mam dopiero 20lat..najpierw musze je jakos zdobyć,prawda? Właśnie tego się najbardziej obawiam,ze nie mam żadnego wyksztalcenia i przez to mnie nigdzie nie przyjmą. Jestem szczupłą,ładna blondynka,mam prawo jazdy, znam angielski i francuski,umiem obsługiwać się wordem..

Gość gość
autorka jest na 2-gim roku studiów a wy sie pytacie o doswiaczenie, które trzeba gdzies zdobyc!! Autorko wytrwale szukaj, nawet bezpłatne staże jeśli cie na to stać a na pewno sie gdzies załapiesz. Tylko cierpliwosci!!

Gość gość
Wy chyba nigdy sekretarki nie widzialyscie. Myślicie tylko o wuelkich firmach, korporacjach...

Gość gość
Czy we wszystkich urzędach mogę złożyć cv? Cv sklada się w dziale kadr?

Gość gość
w urzędach panśtwowych nie składa się cv ot tak tylko bierze sie udział w oficjalnie ogłoszonych konkursach na stanowisko, nie ma tam innej drogi zatrudnienia. I dopiero wtedy w odpowiedzi na konkretne ogłoszenie, składa sie zbiór wymaganych w danym miejscu dokumentów.

Gość gość
Nigdy nie słyszałam o takim ogloszeniu..

Gość gość
jezu to wejdz na stronę wybranej instytucji publicznej to zobaczysz.