Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxuriaa

Myślę, że jestem biseksualna pomimo młodego wieku

Polecane posty

Gość luxuriaa

Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad swoją orientacją seksualną. Mimo, że mam dopiero 15 lat , uwierzcie mi, że nie jestem jakąś tam pustą laską, która ma w głowie tylko chlanie i dobre imprezy (dzisiejsze gimnazjum :) ) Ja jestem całkiem inną osobą. Jestem poukładaną dziewczyną z celami na przyszłość. Jednak od paru tygodni te cele zaczęły się stopniowo zmieniać. Dodam do tego wszystkiego, że mam chłopaka w Anglii, z którym jestem 4 miesiące. Staramy się tworzyć dobry związek pomimo dużej odległości. Przechodząc do sedna sprawy od paru tygodni zaczęła mi się podobać pewna dziewczyna z równoległej klasy. Na początku nie było w niej nic nadzwyczajnego. Normalna dziewczyna. Dodam, że ma styl "na chłopaka". Od paru dni zaczęłam do niej zagadywać a ona do mnie. Polubiłyśmy się i aktualnie chodzimy razem na trening z kosza :) Zauważyłam, że zaczęła mnie bardziej pociągać seksualnie, mimo że mam kochającego chłopaka, którego bardzo mocno kocham. Nie wiem już sama co mam o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony mój chłopak, który wie o całej sprawie.. a z drugiej strony dziewczyna, która mnie pociąga seksualnie (?) Dotychczas uważałam, że pisanie na takich forach jest beznadziejnym pomysłem, ale w końcu zdecydowałam się i napisałam. Proszę o pomoc i proszę bardzo o wzięcie tego wątku na poważnie, mimo mojego młodego wieku. :)

Gość luxuriaa
DODAM JESZCZE, ŻE TA DZIEWCZYNA JEST LESBIJKĄ :)

Gość Majsonekk
Hmmm uważam że to w zupełności normalne, że interesują cie inne dziewczyny, pomimo że masz chłopaka. To raczej przejściowe, bo uważam że w związku z tym, że twój chłopak mieszka w Anglii to brakuje ci bliskości z nim, a na dodatek jesteś w okresie dojrzewania więc że tak powiem hormony ci buzują. To jest w zupełności normalne. Sama kiedyś cos takiego przechodziłam. Przede wszystkim nie porzucaj swojego chłopaka i nie mów osobom z klasy ani tej dziewczynie o swoich odczuciach. Ja na twoim miejscu poczekałabym tak z kilka miesięcy albo nawet dłużej. Jeśli nadal ci nie przejdzie, zaczęłabym sie troche poważniej nad tym zastanawiać. Tylko pamiętaj, nie podejmuj żadnych decyzji pochopnie bo potem możesz tego żałować. Radziłabym ci porozmawiać po tych kilku miesiącach (jesli nadal będziesz czuła to do tej dziewczyny) porozmawiać z jakąś zaufaną ci osobą (w żadnym wypadku z koleżanką, najlepiej z kimś dorosłym). Wierzę, że wreszcie zrozumiesz jakiej orientacji jesteś naprawde. Myślę mimo wszystko że nadal wolisz chłopców, w końcu sama wspominałaś że bardzo kochasz swojego chłopaka, a to juz cos znaczy. Trzymam kciuki

Gość gość
U lala... Młodzież grzeczna i dorosła pisze, jak w służbowym mailu "witam". A potem przechodzi do opisu poważnych problemów... Autorko, miewasz dla odmiany wpisy, które nie są prowokacją ?

Gość gość
Bardzo dobrze odpisała Ci dziewczyna powyżej. Najlepiej poczekać, zobaczyć, w którą stronę to zmierza, lepiej ocenisz swoje własne odczucia. Są trzy opcje. No powiedzmy, z racji tego, że zakochałaś się w chłopaku - bierzemy pod uwagę dwie. Po prostu poczekaj, poobserwuj, zobaczymy jak rozwiną się Twoje odczucia. Pozdrawiam.

Gość gość
15 lat? a biust już urósł do połowy czy trzy czwarte? :D jeśli jakaś piętnastolatka pisze o dojrzałości i o związkach, to już wiem skąd tylu pediofili.. jak tam, współżyłaś ze swoim chłopakiem zanim skończyłaś 15 lat? i piszesz to tak spokojnie na forum? może w swojej dojrzałości nie wisz, że grozi twojemu chłopakowi paragraf za pedofiilę?

Gość gość
Nie miałeś nigdy 15 lat? Poza tym co ty tu z pedofilią wyskakujesz, jakbyś nie zauważył temat dotyczy zupełnie czegoś innego. Widać dla ciebie liczą sie tylko cycki - widać sam jesteś pedofilem. Zazwyczaj w 15 roku życia tworzy się już poważne związki, które stanowią bardzo ważną część naszego życia. Widocznie jesteś juz wszystko krytykującym staruszkiem, który zapomniał co wyprawiał w młodości. No chyba że nikt cie nie chciał, bo to by wyjaśniało dlaczego hejtujesz tą dziewczynę.