Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żabalka to chyba jedyna fajna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

na tym forum. Reszta to pewnie jakieś sfrustrowane bazyle,z fatalną pracą,nieudanym związkiem,staropanieństwem , pewnie do tego są wąsem - dlatego nienawidzą mężczyzn,zwłaszcza Polaków. Także uczyć sie kultury od tej userki dziewczyny to i wasze notowania w oczach mężczyzn wzrosną.

Gość gość
przecież to prostaczka i prymitywka, a ty pewnie jakiś pravik w niej zakochany, bo ci przesłała swoje foto :D

Gość gość
* są z wąsem - miało być.

Gość gość
żenuła

Gość gość
"prymitywka" - już Twój zasób słownictwa pokazuje jaki prezentujesz poziom i jakąś jesteś "ligą" dla przeciętnego faceta hehehe. A teraz zacytuj swoją guru Mandarynę i krzyknij "Zajiebiiiiście". :D

Gość gość
Fakt,czytałem niektóre jej wpisy,widać że prezentuje jakiś poziom oczytania,erudycji,inteligencji wręcz. Szkoda że to tylko wyjątek jaki potwierdza regułę - Kafe to wysyp sfrustrowanych,nienawidzących wszystkiego kobiet.

Gość gość
co ma zasób słownictwa do użycia neologizmu? tepak

Gość gość
gość dziś - nie odpisuj sam sobie śmieszny autorze, bo to żałosne :O 🖐️

Gość gość
Nie wiem co to jest neologizm ale wiem że Żabalka to chyba jedyna normalna dziewczyna na kafeterii:*.

Gość gość
Tutaj autor,nic sobie nie odpisuję,po prostu na brak argumentów wymyślacie tego typu rzeczy żeby ośmieszyć adwersarza. Nie ze mną te numery Bruner.

Gość gość
widać na kilometr że to ty, więc daruj sobie 🖐️

Gość gość
Przestań do mnie machać, jestes zazdrosna że nikt o Tobie nie pisze w samych superlatywach,tylko o innej userce. Ah,kobiety,zazdrość Was szpeci:0

Gość gość
92? nie znam,nie przesiaduję tutaj nie wiadomo ile, ale jak już wchodzę ( a wchodzę rzadko) to widzę że Żabalka jak już pisze to pisze spoko,nie wyzywa,nie wywyższa się,nie obraża,nie obśmiewa,nie wysyła tych durnych debilnych złośliwych emotek. Jezusie Maryjo,czemu żadna z kobiet nie może być taka jak ona? Tak ciężko być miłym i kulturalnym?

Gość gość
gdyby była fajna to by jej się "białe" nie ulewało w kącikach ust:classic_cool:, cóż więcej mogę napisać...nie połyka...nie fajna 🖐️))))

Gość gość
Nawet nie będę tego komentował - szkoda słów gościu. Ponabijać się mogę,ale z dziewczyn które naprawdę nic z sobą nie reprezentują - ale Ona taka nie jest. Ona ratuje moja wiarę w rasę kobiecą.

Gość gość
Żabalce żadna nie dorówna - to fakt:D