Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jem jedzenie z Biedronki. Pasztet za 2 złote, parówki, konserwy, kartofle

Polecane posty

Gość gość

zdrową polską tanią żywnosc i jestem zdrowy jak koń ! wszyscy tak przeciez robią

Cała Polska rzywi się w Biedrące, bo tam som najleprze żeczy do jedzenia dobre na musk ;-)

Gość kuń
czy można kupić łowies dla kunia ?

Gość gość
Mortadela za 5zl/kg wymiata te wszystkie wasze szynki ze wsi !

Gość gość
Najlepsiejszy jest MOM, popity vipem!

Gość kuń
u nas na wsi kot na widok mortadeli z Biedronki chowa się do mysiej nory

Gość gość
Co wy chcecie? Pasztet paprykowy bodajże za 0,79zł jest bardzo dobry w smaku prawie tak dobry jak najlepszy na rynku Podlaski tylko bardzo szybko się psuję ale to śwuadczy że jest naturalny!

Gość gość
ja lubie pasztet tzw ''mazowiecki'' wielki słój pasztetu za jedynie 5 złotych, mozna jeść przez tydzien

Gość gość
Ketchup Madero bez konserwantów-2,8zł w innych sklepach jak ketchup jest bez konserwantów to chamy dają cenę 3,5 i więcej, to jest sztuczbe trzymanie ceny efekt znany jak przy banach które powinny kosztować 2 zł jak kiedyś czyli do 2003 roku, a kosztują 3,5-5,5zł bp wiedzą że i tak ludzie kupią!!!

Gość gość
Dla ciebie polecam Pasztet Podlaski

Gość kobietoholik
A ja zawsze jak jestem w Biedrze, to podwędze sobie kilka orzeszków . Czasami cukierka ze stoiska.

Gość gość
Zglaszam to do prokuratury!

Gość gość
Wystarczy składy poczytać. Pracowałam w lokalnej firmie która dawała niektóre swoje wyroby do biedronek w okolicy. Skład tych produktów był zupełnie inny niż firmowych. Firmówki były robione z naturalnych surowców, a żarcie do biedronek głownie gotowce, w smaku a nawet widoku diametralna róznica

Gość kobietoholik
A proszę bardzo, ścianki i paparazzi czekają :D Znasz kogoś kto mógłby z tego zasłynąć w Polsce? A na pewno zasłynę i będę celebrytą!

Gość gość
Jadło z biedronki to szit szitów świata

Gość Laura2777777
Jesteś zdrowy- DO CZASU.

Gość gość
Alez z biedronki nie ma miesa, to maly owad. Tobie cos sie pomylilo.

Gość gość
Fasolka po bretońsku w słoiku,chipsy,cola,browarki,lasagne mrożone,pizza,pizzerka na gotowo,Skittles (uwielbiam!szkoda że tylko w tych małych paczuszkach są sprzedawane) - w Biedrze można kupić zaiebiste rzeczy i do tego tanio.

Gość gość
aha - nie wiem czy jest nadal - ale KIEłBASA MYŚLIWSKA i jogurty naturalne - zwłaszcza greckie - dopisuję bo zapomniałem;) Żarłok jestem:D

Gość gość
I w duopie mam że to niezdrowe - gwiazdą wybiegu czy holiwudzkim aktorem i tak nie będę wiec co se mam odmawiać?

Gość gość
To ja wam cos powiem. Kiedys myslalam ,że produkty marki wlasnej są gorszej jakości, teraz wiem ,że przynajmniej nie wszystkie. Pracowalam kiedys na produkcji jednej z znanych firm,której produkty nie są tanie,sprzedawane najczęściej w delikatesach,jakie bylo moje zdziwienie gdy moja operatorka maszyny przy,której pracowalam jako pakowaczka ,oznajmila,że teraz będziemy robic produkt dla biedronki,bylam całkowicie zaskoczona gdy zmienila w maszynie jedynie folie w którą maszyna pakuje. Nikt nie zmienil pojemnika jaki wisial nad maszyna,a w którym wciąż był produkt sprzedawany dwukrotnie drozej w innych sklepach niz w biedronce choc różnica byla tylko w nazwie. Ta praca byla dla mnie przygodą, nie trfala dlugo,ale dzięki niej wiem ile sie placi za markę. Nie oznacza to ,że wszystkie produktu marek wlasnych sa tak dobre,ale wiem,że niektóre można śmiało kupić zaoszczędzajac troche pieniedzy.

Gość gość
Pasztet w biedro jest dobry ja lubie ten w folii paprykowy. Gdy kupilam identyczny w auchan nie szlo go zjesc byk jakis chemiczny. Ten z biedro jest przepyszny. Z biedro lubie jogurty fruvita smakuja jak jogobella. Sa geste, maja kawalki owocow bardzo je lubie. Lubie tez puding orzechowy, kupuje kielbase slaska, ser zolty w plastrach, ser twarogowy, ze slodyczy jest jakas nowosc zelki paski kwasne. No kocham. Lubie tez monti orzechy w czekoladzie. Chipsy ponoc sa dobre ale jak dla mnie sa ciezzsze i bardziej tluste ni np lejsy czy lajsy. Zawszekupuje w markecie czy to biedro lidl aldi auchan czy tesco. Nie kupuje w delikatesach bo tam drogo. Jesli ktos jest mocno uprzedzony do produktow z biedro i innych zawsze w tych marketach znajda sie i drozsze lepsze marki. Jefynie bulki biedronka na ohydne. Lubie natomiast chleb ziarnisty pakowany.