Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruch Narodowy

Polecane posty

Gość gość

Co o nich sądzicie? Jak dla mnie to jedyna komórka polityczna która obecnie nazywa rzeczy po imieniu tak jak w naszej kochanej Polsce wyglądają - a wyglądają źle. Media zrobiły im łatkę faszystów,nazistów itp ale to manipulacja która ma na celu zdyskredytowanie przeciwnika który mówi jak jest i ma potencjał - a tego się mainstream boli. Zobaczcie jak pseudo dziennikarze wchodzą w każde słowo Bosakowi czy Winnickiemu - no normalnie krew zalewa jak się widzi te jawne manipulacje/przekłamania.

Gość gość
*boi nie boli

Gość gość
No to podaj inną - tylko nie KORWINa proszę, bo to właśnie oni maja program rodem z NSDAP - gdyby oni "sprywatyzowali" służbę zdrowia to rządziły by u nas farmaceutyczne Kartele a 90 proc narodu zmarłaby pod kartonem z braku pieniędzy choćby na witaminę C i Vibovit.

właśnie teraz rządzą, przez układy z rządem:D z JKM i rząd, i koncerny zostałyby odcięte od żłoba chyba nie mamy o czym gadać, widać prawda leży u każdego gdzie indziej:) x maja program rodem z NSDAP - x no tak, bo JKM jest za socjalizmem, nacjonalizmem (chce chronić ustawami polski rynek wg Ciebie) za obozami koncentracyjnymi, jakie Merkel chce żebyścmy budowali dla uchodźców:D:D:D

90 proc narodu zmarłaby pod kartonem z braku pieniędzy choćby na witaminę C i Vibovit. x sympatyczny z Ciebie troll:D dopisz jeszcze, że bez feministek mężowie mocniej gwałciliby żonyXD

Gość gość
sympatyczny z Ciebie trollsmiech.gif dopisz jeszcze, że bez feministek mężowie mocniej gwałciliby żonyXD nie wiem o co Ci chodzi - to że Korwin wyraża się o kobietach gorzej niż o psach nie oznacza że każdy facet taki jest - ja uważam że kobiety powinny mieć prawa i normalnie z nich korzystać. I tak - o zgrozo - jestem prawicowcem - ale uważam że prawdziwą prawicą jest RN a nie narodowosocjalistyczny KORWIN który wychwala choćby Putina. Może to Ty trollujesz i sie dobrze bawisz?

Gość gość
właśnie teraz rządzą, przez układy z rządemsmiech.gif Jesteś ignorantką i na politye sie nie znasz - pewnie pijesz do tego że Winnicki i bosak przeszli do Kukiza 15 i są w Sejmie - ale zauważ że oni nie pobrali żadnych dotacji od sejmu bo stwierdzili że nie chcą tych pieniędzy. Nie da się rozwalić zgniłego systemu robiąc tylko wiece na ulicy ( o zadymach nie wspominam bo wiadomo że to prowokował nie RN i Marian Kowalski tylko policja i usłużna Antifa na polecenie rudego wynarodowionego zdrajcy) - trzeba wejść w jego struktury by niczym alien w "Obcym" wygryźć mu trzewia od środka.

ok, to wyjaśnij mi proszę bardzo dlaczego skuteczniej koncern miałby rządzić wolnym obywatelem na wolnym rynku niż w państwie opiekuńczym, gdzie może wpływać na rząd w taki sposób, że ten rząd wpuści na rynek jego, a nie konkurencję. obroń stanowisko

nie wiem o co Ci chodzi - to że Korwin wyraża się o kobietach gorzej niż o psach nie oznacza że każdy facet taki jest - ja uważam że kobiety powinny mieć prawa i normalnie z nich korzystać. x jesteś taka tępa czy trollujesz? nie wiem o czym gadasz x I tak - o zgrozo - jestem prawicowcem x beka w chuj x - ale uważam że prawdziwą prawicą jest RN a nie narodowosocjalistyczny KORWIN który wychwala choćby Putina. Może to Ty trollujesz i sie dobrze bawisz? x tak, socjalistyczny Korwin:D:D:D:D weź już s********j

trzeba wejść w jego struktury by niczym alien w "Obcym" wygryźć mu trzewia od środka. x a to jest słuszne, Korwin sam o tym mówi, opowiadał o tym, że tak właśnie socjaliści-pseudointelektualiści przejęli UE. dlatego JKM poszedł do UE i ją napiertala, sukę, jak się należy:D

a Kukiz też podobno dziś ładnie zdissować socjalistyczny pis, powiedział, że rodzina żyje z pracy, nie z jałmużny, wreszcie może jakiś głos rozsądku w tym sejmie, jest ten człowiek moim idolem, choć po wyborach prezydenckich w niego zwątpiłam.

Gość gość
Korwin to taki Palikot dla prawicy,stąd takie zafascynowanie jego osobą przez gimbusy. Facet jest cool dla jakichś prawiczków i mizoginów którzy nienawidzą kobiet i uważają że ich miejsce jest przy garach .Do tego jest spoko bo komuś od czasu do czasu przywali, nazwie innych "ludzkimi śmieciami" - to może jarać tylko takich niedowartościowanych ludzi jak broken. I poza tym facet po prostu traktuje politykę jak show a nie jakoś coś poważnego - zawsze musi palnąć jakaś pierdołę,bzdurę za która musi często się, tłumaczyć. I odnoszę wrażenie że robi to celowo - facet tak naprawdę nie chce być prezydentem czy wodzem, bo ma już swoje wąskie grono pomylonych wyznawców (na szczęście rzędu 4 proc.) Dla mnie k***iniści to żadna prawica tylko zwyczajni Anarchokapitaliści, w dodatku putinowcy. Jak już to tylko Marian Kowalski i RN.

Gość gość
Dowody? Jakie masz dowody że państwo opiekuńcze faworyzuje jeden koncern farmaceutyczny kosztem drugiego? To do brokeninside87. Kobieta która lubi Korwina - marzenie każdego prawiczka:D