Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje azjatki lub murzynki

Polecane posty

Gość gość

Panowie pomożecie. Gdzie w wawie znajdę w bałaganie azjatkę lub murzynkę mulatkę. Straszną mam ochotę na taką panią.

Gość chętna na czerń
A ja chcę czarnego. :)

Gość gość
ja na szczęście jestem normalny.

Gość gość
Kiedyś też o takiej marzyłem, ale gdy miałem możliwości to po chyba dwóch numerkach z czarną i Azjatką nie szukam więcej kontaktu.

Gość gość
Gośc Czemu nie ma sensu?? Czy poprostu tobie sie nie podobało

Gość gość
Ja jestem chętny Abdullah 28 cm tak Ci dupsko zerzne że przez tydzień lub miesiąc będziesz chodził okrakiem

Gość gość
Miałem kilka Latynosek kiedy byłem na stażu w Portugalii.Temperament zupełnie jak u Polek , u jednych mega, inne takie ciepłe kluchy.Jedyna różnica że kiedy się podniecają zaczynają ostro pachnieć.Bardzo ostro.Całe ciało i ci(p)ki.Prawie że zniechęcająco.Spróbujesz , zobaczysz że różnic nie ma.Wszystkie mają piczki

Gość gość
Dobrze ujęte ! Ten zapach :)

Gość gość
Drobne, kruche i wiotkie Azjatki to jest to.Wybałuszające oczy i coś szybko mówiące w swoim języku kiedy patrzyły na mój 20 cm sprzęt, dla większości Europejek powiedzmy duży a dla nich to niepojęty olbrzym.Przez rok mieszkałem na Charlottenburgu w Berlinie i korzystałem z tego, że jest ich tam całkiem sporo. Wietnamki, Hinduski, Tajki, Chinki.Pracują w bankach, marketach,rodzinnych small businessie, ale też w agencjach. Złego zdania nie powiem na żadną z nacji, jako kochanki wyśmienite.

Gość gość
W Polsce trudno o Azjatkę czy Murzynkę, do tego jeszcze wolną. Wcześniej pracując przez 1,5 roku w Anglii to nie była to dla mnie egzotyka.Dużo tam tego.Raz spędziłem po baletach noc z Mulatką z Jamajki.Po jakimś czasie zbliżyliśmy się z koleżanką z pracy i zamieszkaliśmy razem.Ona była Chinką z Hongkongu, wyemigrowała do Anglii z rodzicami jako dziecko.To był fajny okres mojego życia.Mieszkaliśmy razem przez pół roku. W łóżku było rewelacyjnie, jak byliśmy razem to nie stygło. Niestety, wpadło jej coś do główki i zaczęły się naciski na małżeństwo, dziecko, stabilizację.Mimo wszystko powiedziałem nie i rozstaliśmy się.Wspominam ją z sentymentem.

Gość
ja jestem mulatką, ale jasną taką w 1/4 :) aaa i jestem jeszcze z wawy :P:D

Gość
gość dziś jaki zapach? :D:P

Gość gość
Zapach mocnych , seksualnych feromonów aż do hmm nieco nieprzyjemnego zapaszku , dość zjadliwy pot a były to zadbane, czyste kobiety.To genetyka.Ciebie nie dotyczy, co to jest. 1/4:D

Gość gosiek0412
A może sobie zobacz na jakiejś stronie typu odloty czy http://ekstaza.pl? Zawsze możesz też się przejść po Ochocie - pełno Azjatek tam chodzi, haha! :)