Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka198922

TEMPERATURA 2 DNI PRZED OKRESEM

Polecane posty

Witam ! z mężem bardzo staramy się o dziecko, ostatnią @ miałam 23.10.2015 cykl od 28-29 dni, od 2,11,2015 -11.11.2015 miałam dni płodne w poniedziałek tb.16.11.2015 miałam wykonane badanie bthcg z krwi lecz wynik wyszedł negatywny, lekarz stwierdził że owulacja mogła się opóźnić z powodu przeziębienia, dziś mierzyłam temperature w pochwie wynosiła 37,4 a @ mam dostać 21.11.2015 moje pytanie czy temperatura spada dopiero dzień przed planowaną miesiączką ? dodam że brzuch pobolewa mnie tak jak przed @ piersi nie są obolałe.. czy jeżeli wykonam test dzisiaj wynik bedzie pozytywny ?

Gość gość
ciąża na bank :-) skoro przesunięta owulacja to pewnie test 16. 11 był za wcześnie

Gość gość
zrobisz test to się dowiesz pożesz kupić te superczułe z apteki, wykrywają już od stężenia 10 bety

Gość gość
Temperatura spada na dzień lub w trakcie miesiączki. Nie ma się co tym sugerować. Po co tak swirujesz i robisz co chwile te testy?! Poczekaj do terminu i wtedy rób

nie robie co chwile testów :) mój lekarz skierował mnie na bthcg @ mam dostać w sobote, niewiem czy kiedykolwiek starałas sie o dziecko i na nie czekałaś ...;) czekanie jest najgorsze :P ps, i jestem bardzo niecierpliwa :P może dlatego :P

dziewczyny pomocy !!! zrobiłam wczoraj test jak jak radziłyście wyszedł negatywny dziś mam plamienia miesiączkowe ale temperatura rośnie dziś mam 37,5 !!! czy to normalne ? :( sama juz nie wiem co mam o tym myśleć

Gość gość
plamienia mogą się zdarzać, bywa że dziewczyny mają nawet silne krwawienie a ciąża i tak jest test z krwi na 12 dni po domniemanej owulacji powinien już wykazać ciążę

dziękuje Ci bardzo :) mam nadzieje że to będzie ciąża :) poczekam kilka dni w środe pójdę do lekarza zobaczymy co mi powie :) TRZYMAJCIE KCIUKI :)

witam, dzis miałam planowaną miesiączke i dostałam bardzo mocną ze skrzepami...;/ a temperatura w pochwie 38,1 ..;/ czy to normalne...?