Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej bratowej imponuja laski z żon Holywoodu...

Polecane posty

Gość gość

Taką mam bratowa, powiedziała, ze im zazdrosci luksusów

Gość gość
To zapytaj ją czy zazdrości im także bycia luksusowymi prostytutkami. W końcu jedna z nich była "Króliczkiem Playboya". I czy zazdrości im życia w ciągłym strachu, że sponsor się znudzi i odejdzie do młodszej i ładniejszej. A intercyza na pewno spisana i z połowy majątku nici.

Gość gość
Tylko, że ona sama jest dziwnie moralna, bo uwaza, sie za taka super ą, ę wspaniałą i najładniejsza laską na ", wsi", a 1.poleciała na żonatego, bo mój brat miał zone i dziecko gdy zaczeli kręcic 2. jest od niej 15 lat starszym wiec i bardziej bogaty niz ona sama, bo młodsza, wiec nie dorobiła sie jeszcze kasy, a poleciała na goscia ustawionego z kasa, ktory juz z niejednego pieca chleb jadł 3.ma opinie "łatwej", nie wierze w wiejksie plotki, ale zawsze jakis mały procent prawdy w tym jest 4. kiedyś powiedziała, ze jej marzeniem jest "naga sesja w playboyu" 5.kocha solarium , hybrydy,doczepia włosy, nosi soczewki w nienaturalnym kolorze (modrakowy-nikt nie ma takich oczy, a wszystkim mowi, ze sa jej naturalne oczy haha, ale brat mi wygadał, ze ma kolorowe soczewki). jej zainteresowania zyciowe to 6.naciaga mojego brata ciagle na podroze, a wygaduje mu, ze swojej corce z poprzedniego małzenstwa funduje raz na rok wyjazd na narty za granice, twierdzi, ze powinien zabierac ja do polski na narty, bo ja rozpusci(a jej niby nie rozpuscił) 7. uwaza sie za najpiekniejsza chociaz sztuczne ma prawdziwa

Gość gość
uwaza sie za najpiekniejsza, chociaz jedyne co ma prawdziwe to mozg

Gość gość
Wspólczuje brata za polecial na taki pustostan.

Gość gość
Twój brat to się z własnym chvjem na rozumy pozamieniał, że żonę i dziecko zostawił dla takiego stwora.

Gość gość
swoj to swego ciagnie? ale nie szkodliwy ten pustostan ogolnie nic do niej nie mam bo ma dobre serce , ale chyba troche głupia jest

Gość gość
o maj gad

Gość gość
hahhahaha

Gość gość
głupich nie sieją

Gość gość
dddd