Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z całego serca nienawidzę matki mojej dziewczyny !

Polecane posty

Gość gość

Jej matka na mnie nagaduję, nie robię tego przy mnie ale gdy tylko wyjdę to nagaduję najgorsze słowa a najgorsze i upokarzające to powiedziała że jestem głąbem i matołem że o niczym nie myślę tylko żeby zabrać im córkę i spierdolić - i ma racje , bo to jak jej matka traktuję moją dziewczynę jest nie do pomyślenia , ona potrafi przy mnie gdy jestem u dziewczyny zrobić taką awanturę dziewczynie o byle co , że normalnie aż mnie nerwy szarpią , powstrzymuję się ale s końcu wybuchnę. Dzisiaj się tego od dziewczyny dowiedziałem. jestem wściekły, bo przy mnie jej matka udaję taką miłą i niewinną osobę , a teraz takich rzeczy się dowiaduję . Ja tam pójdę i zrobię jej taką awanturę że sobie popamięta na całe życie , nie pozwolę sobą szargać.

Gość gość
zaróbcie i s***********e jak najdalej od niej ! najlepiej żeby twoja dziewczyna nie miała z nią kontaktu . Ta matka jest toksyczna i jakaś chora psychicznie...

Gość gość
i dodam że dziewczyna dała 300 zł na dom bo im rachunki na rachunki akurat nie starczyło i to z jej własnej zarobionej pensji ... no k***a jeszcze robi jej o byle g****o awantury bo ma humory, ... nie no ta baba zaczyna mi tak działać na nerwy że ja oszaleję chyba . Przy mnie ostatnio zrobiła taką awanturę i to o takie g****o że jak wyszedłem w nerwach ... zrobiła awanturę o to że nie poszła ze swoimi rodzicami do KFC tylko wolała iść ze mną na basen -akurat miałem wolne to ją wziąłem. O takie g****o się obrazić .. mnie aż po prostu nerwy szarpią i wybuchnę w końcu

Gość gość
o to że dziewczyna nie poszła ze swoimi rodzicami do KFC tylko wolała iść ze mną na basen* - tak dosłownie ... absurd to jest celowe prowokowanie do awantury

Gość gość
Mysiasysia dziś to nie spam tylko przekleństwa bo jestem cały w nerwach

Gość gość
Mysiasysia dziś [15:06 jak masz zamiar pisać nie na temat to nie pisz wcale ,,,

Gość gość
pamiętaj że twoja dziewczyna starsza będzie odzwierciedleniem jej matki w dużej mierze

Gość gość
Mysiasysia dziś zatkaj się!

Gość gość
gość dziś dziewczyna jest w moim wieku i skąd takie stwierdzenie?