Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta uśmiecha sie czasem gada ze mna i z kolega

Polecane posty

Gość gość

i mnie juz to wykancza psychicznie zazdrozny jestem zreszta mi natelefonie zbytnio nie odpisuje i wkoncu jej to odpisałe ,,eh dobra doszło domnie ze przegrałem ten bój ociebie dzisiaj to na fizyce mnie uświadomiło , zreszta tak mi nie odpisujesz nawet na telefonie jak widzisz nigdy niebyłem dobry w wyrażaniu uczuć ale wiedz że sie zakochałem w tobie w jako sympatycznej dziewczynie i mi zalezy natobie ale nasiłe niechce cie zmuszac do odwzajemniania uczucia bo kazdy ma wolna wole wiec chyba bede musiał ograniczyc stobą rozmowy bo mnie to męczy patrząc sie naciebie jak z inym gadasz czy sie usmiechasz z kims inym , zreszta chyba tak wolisz kogos inego i juz chyba wybór dokonałaś , ja lubie szczerosć gdy ma nawtet bolec . milej nocy"

Gość gość
natelefonie nie odpisuje a w realu cos sie odezwala ale chyba woli kumpla bo zanim lazi pytam wasd wezcie mnie zamknicie w wiezieniu .

Gość gość
nie wiem czeka mnie perfidne studiowanie

Gość gość
co zrobic gdy sie kocha bez sensu

Gość gość
ostatni raz sobie tak pomyslałem ze dawno nie miałem kobiety czy cos i jak tepy burak sie zabujałem , nigdy w zyciu nic dobrego mnie od kobiety niespotkało chyba ze taki usmiech przez który bede cierpiał