Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynical_egoist

czy prawdziwa miłość istnieje?

Polecane posty

Gość cynical_egoist

powiedzcie

Gość gość
tak samo jak prawdziwa przyjazn i prawdziwa zima... wszystko sie konczy co sie zaczyna:P

Zalezy czy sie w nia wierzy i sie jej szuka, a po drugie czy chce sie jej czlowiek poswiecic i dbac o nia, jesli juz spotka go Ta osoba i pojawi sie miedzy nimi uczucie. To para decyduje o tym jak bd wygladac ich zwiazek.

Gość cynical_egoist
miałem w życiu ciągle pecha, bo mimo, że znałem wiele kobiet, żadna nie zagrzała przy mnie dłużej miejsca... może dlatego, że ja w miłość nie do końca wierzę, a przynajmniej ja nigdy zakochany nie byłem...

Gość cynical_egoist
miałem w życiu ciągle pecha, bo mimo, że znałem wiele kobiet, żadna nie zagrzała przy mnie dłużej miejsca... może dlatego, że ja w miłość nie do końca wierzę, a przynajmniej ja nigdy zakochany nie byłem...

Gość gość
po co Ci to?

Gość gość
milosc to ograniczenie,bol,smutek,tesknota :O Lepiej nie kochac a za to doceniac:) caly swiat...

Gość cynical_egoist
ale ja już mam swoje lata, jestem po 30-ce i przyszło mi do głowy, że może coś tracę nie czując tego, co inni...nawet chciałbym się zakochać, ale nie umiem

Gość cynical_egoist
ale ja już mam swoje lata, jestem po 30-ce i przyszło mi do głowy, że może coś tracę nie czując tego, co inni...nawet chciałbym się zakochać, ale nie umiem

Gość gość
hahahaha ktos moze Ci jakos pomoc?:)

Gość cynical_egosit
na pewno-jakaś wrażliwa kobieta, która nauczy mnie, jak kochać

Gość gość
moze zapisz sie lepiej na kurs?:) dobranoc.

Gość gość
Cały świat bez miłości jest niczym. Przychodzi taki moment kiedy ta wiedza uderza z wielką siłą w pustą czaszkę, powalając na kolana każdego. Chyba, że ktoś jest normalny inaczej tacy mają łatwiej.

Gość gość
moze gdybys nie mial pustej czaszki nie powalilaby cie tak.. Sugerujesz,ze autor jest normalny inaczej bo nie zaznal tego uczucia?zalosne...

Gość cynical_egoist
niestety, jestem trochę nietypowy i uczucia odczuwam inaczej niż większość ludzi-to nie moja wina, u mnie jest to wrodzone i niestety nieuleczalne...dlatego wierzę, że spotkam wyrozumiałą i dobrą kobietę, która mnie zaakceptuje razem z moją odmiennością

Gość cynical_egoist
gość z 00:49 o jakim kursie mówisz?

Gość gość
To nie do autora. Powala każdego kto o tym nie wie, ja wiem. Ochłoń trochę.

Gość cynical_egoist
a o co chodzi z tym kursem-masz na myśli jakiś z zakresu kontaktów interpersonalnych? nigdy nie byłem za dobry w te klocki, znajomości trudno mi utrzymać, to fakt-a to dlatego, że zawsze byłem inny i dziwny

Gość gość
Ochłoń trochę?Jestem zrelaksowana i bardzo wyciszona:) skad w ogole pomysl,ze jest inaczej? I co z tego,ze Ty wiesz?Autor nie wie.Inni tez nie wiedza i nie sa normalni inaczej jak Ci sie zdaje. Powiedzialam swoje zdanie na temat tego uczucia.Osobiscie wole kiedy go nie czuje.Cala reszta moze kochac-ich;wasza sprawa.

Gość cynical_egoist
a o co chodzi z tym kursem-masz na myśli jakiś z zakresu kontaktów interpersonalnych? nigdy nie byłem za dobry w te klocki, znajomości trudno mi utrzymać, to fakt-a to dlatego, że zawsze byłem inny i dziwny

Gość gość
zartowalam z tym kursem...tak fajnie napisales :jakaś wrażliwa kobieta, która nauczy mnie, jak kochać. sorry:)

Gość cynical_egoist
czyli uważasz, że lepiej nie odczuwać miłości, bo tak jest prościej i w gruncie rzeczy to błogosławieństwo, tyle że u mnie to nie jest kwestia wyboru a skutek pewnego niedostatku w zakresie odczuwanych emocji

Gość gość
Ło matko, autor ma inny problem. A piszę o normalnych inaczej czyli ludziach, którzy są prości w tym względzie dlatego im łatwiej. Nadmiernie interpretujesz.

Gość gość
Lepiej jest odczuwać miłość i nie być prostym. A braki w odczuwaniu emocji to chyba bardziej nieszczęście.

Gość gość
Prosci w tym wzgledzie to zupelnie cos innego niz normalni inaczej.Chyba pora spac:)

Gość cynical_egoist
dobranoc, liczę na Wasze odpowiedzi jutro, bardzo mi na tym zależy

Gość gość
Tak wlasnie uwazam.Zdecydowanie lzej ..latwiej zyje mi sie bez tego uczucia.Nie moge wypowiedziec sie za wszystkich,pisze wylacznie w swoim imieniu.

Gość cynical_egoist
dobranoc, liczę na Wasze odpowiedzi jutro, bardzo mi na tym zależy

Gość gość
Normalny inaczej bez obrazy dla prostych.

Gość gość
Istnieje. Tylko nie można jej idealizować. Miłość to trudne uczucie, nad którym trzeba pracować.