Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria

to chore

Polecane posty

Gość kafeteria

Witam, dziś wieczorem rozstałam się z chłopakiem. Nie chodzi o to, że żałuję ( bardziej żałuję wspólnie spędzonych lat), ale raczej zastanawiam się jak ładnie ten ktoś się maskował i jak zareagowalibyście na takiego ancymona? Człowiek jest dorosły, od pewnego czasu ,,wpada" do niego sąsiad z dołu z piwem, rozwodem na karku i- jak widzę- cudownymi pomysłami...jako,że mój były ,,opiekuje się" chorą mama po udarze i mieszka u niej, wpadli z kolegą na pomysł, że wyremontują jeden z jej pokojów i... mój ,,genialny" przyjmie- jak się dzisiaj dowiedziałam- na stancję studentkę pielęgniarstwa lub medycyny za 100 czynszu, która to opiekowała się będzie jego mamusią gdy on będzie w pracy i mieszkała sobie za ścianą. Oczywiście postawiłam sprawę jasno- nie ma mojej zgody na taki układ, nie wyobrażam sobie, żeby w domu mojego chłopaka mieszkała sobie jakaś inna kobieta ( nie mieszkamy razem), a pomocą tego typu zajmuje się wykwalifikowana pielęgniarka lub opiekunka. Dodam, że człowiek ( przynamniej metrykalnie) jest dorosły ( po 30stce), pracujący w służbie zdrowia i mieszkający z mamą po udarze. Ponieważ rozmowa toczyła się przez telefon na moje ,,wywody" usłyszałam w słuchawce odpowiedź ( tak, tak zakochanego we mnie ( hahaha) mężczyzny):,,nie ufasz mi? zadzwon jak zmienisz zdanie i zgodzisz się na mój pomysł". Ja oczywiście zerwałam, jednak nie mogę się nadziwić bezczelności typa

gośc jest psychiczny a Ty - no cóż- nie miałaś innego wyjścia. brawo za normalność

Gość gośćszarik
schizofrenia etatowych zjebow!

Gość gość
Nie mieszkasz u niego ale będziesz mu dyktować co może a czego nie może. Na jego miejscu powiedziałabym ci tak samo jak on.

Gość gość
Nie mieszkasz z nim , nie pomagasz w opiece nad chora matka a stawiasz warunki. Facet nie jest głupi , po co ma przepłacać za opiekę jak może pomoc jakieś studentce i przy okazji bezie opiekować się mama.

a skąd pomysł, że nie pomagam mu w opiece? i jeśli to nie problem- to może niech twój facet zaprosi do domu panią do pomocy w prasowaniu koszul, która ma status studenta i zamieszka tuż za twoją ścianą.